Излезе новият сингъл на Адел

May 17, 2016 Няма коментари by

“Send My Love (To Your New Lover)” е заглавието на дългоочаквания нов сингъл на Адел от последния й хитов албум 25 и от днес песента е достъпна във всички дигитални платформи.

Сред авторите на парчето и негови продуценти са шведите Max Martin (работил с Taylor Swift, Katy Perry, Pink, Britney Spears) и Shellback (работил с Taylor Swift, Pink, Adam Lambert, Maroon 5, Ariana Grande и др.)

Официалното видео към “Send My Love (To Your New Lover)” ще бъде представено за първи път на 22-ри май по време на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди “2016 BILLBOARD MUSIC AWARDS”, както и онлайн във Vevo. Видеото е заснето в Лондон и режисирано от Patrick Daughters (работил с Feist, Muse, Yeah Yeah Yeahs).

В момента Адел е по средата на европейско турне, което ще продължи до 15-ти юни. Както бе обявено по-рано, изпълнителката ще е и хедлайнер на тазгодишното издание на “Glastonbury Festival” във Великобритания, който ще се проведе в периода 22-26 юни.

На 5-ти юли Адел тръгва на турне в Северна Америка, което стартира от Минеаполис (Минесота) и завършва на 15-ти ноември в Мексико.

Повече информация за турнето тук: adele.com/live .

Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Излезе новият сингъл на Адел”

Leave a Reply