Нова гама дънни платки X99 и ROG Strix от Asus

May 19, 2016 Няма коментари by

Asus представи своите нови продукти ASUS Signature X99-Deluxe II, X99-A II и X99-E, заедно с ROG Strix X99 Gaming, от последната ROG Strix Series линия – за изцяло новите ATX дънни платки, базирани на Intel® X99 чипсет. Те са разработени с висококачествени технологии с цел да увеличат потенциала на новия Intel Core™ i7 процесор за сокет LGA 2011-v3.

“Нашите дънни платки X99 спечелиха награди от много уважавани издания и редактори от цял свят, като ASUS e отличавана постоянно за марка номер 1 при дънните платки. Ние се стремим да предлагаме най-продаваните, лесни за използване, стабилни и надеждни дънни платки изатова ги наричаме най-добрите. Горди сме да представим нашите изцяло нови дънни платки X99, позволяващи на потребителите да персонализират своето преживяване и да оптимизират представянето, по начини, които просто не са възможни с която и да е друга марка дънни платки”. Това заяви Джо Шией, Корпоративен вицепрезидент и Генерален мениджър на бизнеса с дънни платки на ASUS.

Като цяло новите дънни платки на компанията минават границите на PC хардуер-а отвъд общоприетите лимити, добавяйки много нови характеристики и технологии. С тях PC-билдърите могат да собствени платформи за своите най-добри конструкции.

Характеристиките на X99 Signature, включват пионерския OC Socket, който дава на CPU и DDR4 производителност, отвъд всички очаквания, и изключителната 5-Way Optimization за овърклок и охлаждане на 1 клик разстояние. С усъвършенствания Fan Xpert 4, дънната платка X99 Signature, повишава потребителското охлаждане до нови висоти, с възможност за откриване на PWM/DC вентилаторите на всички хедъри, използва високоамперни вентилатори и контролира помпите за водно охлаждане както софтуерно, така и в приветствания от медиите ASUS UEFI BIOS.

Новите дъна ASUS Aura също разполагат и с вградена RGB подсветка и 4-pin LED-лента с хедър , за да създадете впечатляващи светлинни ефекти – всички се синхронизират лесно с все по-голямото портфолио от Aura ASUS хардуер.

Последното поколение дънни платки X99 Signature са оборудвани с ASUS SafeSlot. Този преоткрит, подсилен PCIe слот използва нов формовъчен процес за здраво закрепване на слота и подсилване на метала за по-добро задържане – 1.6 пъти и устойчивост на срязване до 1.8 пъти .

Последното поколение свързаност, е също основна тема на обновената X99 Signature серия, с двойни U.2 и M.2 слотове, за да се включи в 32Gbps на PCIe® честотна лента, 3×3 802.11ac Wi-Fi , и USB 3.1 Type-A и обратимо Type-C. X99-Deluxe II също включва ASUS ThunderboltEX 3 – бърза за поставяне карта, увеличаваща скоростта на трансфер до 40Gbps.

ROG Strix е новобранецът в Republic of Gamers – и ROG Strix X99 Gaming е първата ROG Strix дънна платка. ROG Strix X99 Gaming доставя висока производителност, иновативност и сигурна динамика, за да позволи на геймърите да освободят бунтовника в себе си, с удебелена конструкция и ярки персонализуеми цветове, които канализират духа на жесток индивидуализъм.

ROG Strix X99 Gaming притежава великолепна геймърска естетика, която дава възможност на страстните геймъри да осветяват компютрите си с многоцветно великолепие. Десет LED ефекта могат да бъдат персонализирани с ASUS Aura, интуитивният софтуер за управление на светлините за вградените RGB LED и разполагащ с RGB ленти, чрез интегрирания 4-pin RGB -лентов хедър, което позволява лесна персонализирация на осветлението и перфектна синхронизация. Включени стикери, позволяват на геймърите да подбират в тон светлинните ефекти, спрямо дизайна и декорацията на кутията.
ROG Strix X99 Gaming е създаден за гейминг с технологиите SupremeFX, Sonic Radar II, Intel Ethernet и GameFirst. Екранираната SupremeFX доставя безупречно висококачествено аудио със забележителните 115dB съотношение сигнал-шум (SNR), за най-добър звук по време на игра в слушалките или на високоговорителите. Sonic Radar II разполага със стелт наслагване, което показва какво правят противниците и съотборниците на бойното поле, докато турнирното ниво на Intel Gigabit Ethernet има сериозното двойно предимство на намаляване на прегряването на CPU и предлага изключително висока TCP и UDP пропускателна способност, значително намалява натоварването на процесора, за да се освободи енергия за играта. Изцяло новата GameFirst IV оптимизира мрежовия трафик за по-бърз онлайн гейминг, без лаг — помагайки на геймърите да доминират с епична бързина и ловкост.

За постигане на максимална ефективност, ROG Strix X99 Gaming разполага и с 5-Way Optimization за автоматичен тунинг на 1 клик разстояние, включително Fan Xpert 4 за максимално охлаждане и контрол и OC Socket за максимален DDR4 и производителност на процесора.

Gamer’s Guardian предоставя истинска защита на ROG Strix X99, включително изцяло новия ASUS SafeSlot, и предлага брилянтна защита, висококачествени компоненти и смарт DIY характеристики. ROG Strix X99 също доставя страхотен трансфер на данни, с вградените U.2, USB 3.1 Type-A и C, M.2, 2×2 Wi-Fi с MU-MIMO. Уникалната интелигентна технология RAMCache ефективно кешира цялото устройство за съхранение, за да зареди любимите игри и приложения с главоломна скорост.

Gadgets, Gaming, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Нова гама дънни платки X99 и ROG Strix от Asus”

Leave a Reply