Overwatch вече е в магазините на Пулсар

May 25, 2016 Няма коментари by

Blizzard Entertainment са известни с две неща. Първото е, че всичките им игри са изпипани до съвършенство бестселъри, толкова популярни, че са познати дори и на хората, които не се интересуват от гейминг. Второто е фактът, че студиото не е издавало нищо извън трите си легендарни вселени – Diablo, WarCraft и StarCraft – вече повече от 20 години! Дори и само заради последното, Overwatch е събитие, още повече, че този път Blizzard не само ни предлагат изцяло нов и оригинален франчайз, но и се пробват в непознат за тях жанр – отборен екшън от първо лице!

Самата игра ни представя организацията Overwatch – причудлив отряд от ярки образи, който успява да възстанови мира в един футуристичен и раздиран от войни свят. Шантавият екип от войници, учени, приключенци и странници слага край на опустошението и спомага за запазване на мира. Следват години на подем, иновации и открития. Влиянието на Оverwatch постепенно запада, след като светът няма нужда от подобна организация и в крайна сметка отрядът е разпуснат. Героите обаче си остават герои дори и да нямат официална власт, както можем да се уверим от долното видео:

На геймплейно ниво Overwatch предлага на играчите различни персонажи, уникални със своите умения. От пътуващ във времето приключенец, през тежкоброниран войн, въоръжен с ракетен чук, та до чудат робот монах. Всеки един разполага със свой ексцентричен стил и набор от умения, с които да изненада противника. Акцентът на играта е подчертано кооперативен, а балансът е реализиран така, че независимо кой герой си избереш да имаш ключова роля в отбора.

По всичко изглежда, че Overwatch е амбициозен проект, който има всички шансове да се разпростре отвъд границите на гейминга. Още преди премиерата, станахме свидетели на първокласно реализирани анимационни филми и комикси, ситуирани в същата вселена. Колкото до самата игра, авторите й се кълнат, че в нея няма нито миг скука, а критици и геймъри потвърждават това. Явно чакането си е струвало, а ако имаш желание да се присъединиш към онлайн забавата Overwatch, напомняме, че играта вече те очаква в единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри у нас – Pulsar Games!

Gaming, Progaming, Slide, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Overwatch вече е в магазините на Пулсар”

Leave a Reply