Пламен Богданов в ново амплоа

Jun 29, 2016 Няма коментари by

Здравейте приятели. Много от нас вече познават Пламен Богданов като риалити звезда. Днес той ще ни разкаже за един свой съвсем нов проект. Момчето познато ни от екрана, отново на екрана този път като актьор в новия български сериал Back2Face.

 

  1.Пламен Богданов в ново амплоа. Кажи ни нещо за това, как успя да те привлече филмовото изкуство?

Филмовото изкуство ме привлича до толкова, че да гледам хубави и развлекателни филми. Никога не съм си мислил, че бих участвал в такъв или да напиша сценарии. Но след като ми се отдава тази възможност го приемам като съвсем ново предизвикателство и повод да се развия в различна за мен сфера. В киното можеш да си позволиш да бъдеш много образи, да бъдеш различен, като с това няма да навредиш на никой. Докато в реалния живот не може да играеш роли. Там ти си естествен! Животът е реален!
        2. Разкажи ни малко повече за новия проект, в който участваш. Издай ни някоя малка тайна. Plamen Bogdanov (1)
Сюжетът се върти около трима бивши съученици – беднякът Павел (Богданов), богаташът Михаил (Ники Станчев) и ММА боецът Алекс ( Иван Дойчев). Девет години след завършването им Павел е нереализирал се лекар, който работи като барман и се влюбва в загадъчната Бориса (Лили Стефанова). Михаил зарязва следването в Швейцария, за да разнищи убийството на родителите си, а Алекс излиза от затвора, ставайки наемник на мистична личност. Сюжетите се преплитат динамично. Но не искам да издавам нищо повече! Това е сериал с много динамика и действие, с който искаме да държим зрителя под напрежение през цялото време. Просто гледайте!
        3. „Back 2 Face” е динамичен криминален трилър. Така ли си и в реалния живот или се определяш в други жанрове?  
На този въпрос мога да отговора по следният начин – 50/50. Какво имам предвид? Човек колкото и добре да живее и според правилата му се е случвало да изпадне в неприятни ситуации. Колкото до динамиката, всеки човек е динамичен по своему. Живеем в много забързано време и ако не съм достатъчно напорист обществото, както е и в природата, отсява по естествен начин силните от слабите. Аз съм динамичен, но жанра в живота ми не е трилър, а по скоро екшън. (Действам)
         4. Какъв е твоя герой във филма?
Павел е момче от бедно семейство и не е имал много финансови възможности от дете. Мечтае да стане лекар, но поради невъзможността да си плати образованието работи като барман  и живее ден за ден. Срещата му с Бориса в бара е съдбоносна и променя изцяло живота му. Това е момче, което е готово на всичко, за да успее.
        5. А има ли нещо общо с Пламен извън снимачната площадка?
И двамата сме последователни и целеустремени. Знаем, какво искаме и гледаме смело напред към целите си. Живота ми не е бил лек и знам, че няма нищо даром. Знам, че трябва да работя много и това не ме плаши. Както и знам, че ще успея!
         6. За теб сме чували и чели много неща, но какво ще ни кажеш ти за себе си? Кой е Пламен Богданов?
Пламен Богданов е ТОП!!! 🙂 Шегувам се! 🙂
Аз съм обикновено момче с нормални мечти. Имах възможността да участвам във формат, които ми донесе слава до някаква степен. Полетях, но бързо се приземих на земята. Хората останаха с погрешно мнение за мен и искам да променя това. Как? Времето ще покаже. Извадих си много поуки от последната една година и разбрах грешките си. Няма безгрешни хора! Звучи банално, но е така. Опитът в живота идва именно от грешките, които допускаме.
         7. Киното ли е пътят в който искаш да се развиваш за напред?
Не бих казал, но е една от възможностите, които се дават на малко хора. Смятам да опитам. Времето ще покаже дали ставам или не. В моя живот всичко се случва по естествен начин. Нищо не е на всяка цена…и може би това е формулата на успеха.
        8. Имаш ли бъдещи планове за нови проекти във филмовото изкуство?
Силно се надявам сериала да има успех и да се хареса на зрителите, което само по себе си би ми дало предпоставка за развитие в тази област. Всеки трябва да търси начини да се развива и да докарва нещата до край. Искам да дам максимално от себе си. Така правят професионалистите.
Top News, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Пламен Богданов в ново амплоа”

Leave a Reply