Свен Вет идва за кулминацията на Metropolis20!

Nov 23, 2016 Няма коментари by

Последното парти в юбилейната година ще е на 2 декември в София

slamВинаги различен и винаги актуален – Sven Vath от десетилетия движи техно звука напред и неслучайно именно той ще е черешката на тортата по случай двайстия юбилей на най-влиятелното движение за електронна музика у нас – Metropolis!

Тази година броени седмици след края на седемнайстия и „най-силен сезон в цялата история на Cocoon в Ибиса“ (според списание MixMag), той тръгва на световното си турне, за да представи най-новото и най-интересното от електронната музика в момента.

На 2 декември на сцената в зала 1 на Inter Expo Center ще се качат Sven Vath и Maurizio Schmitz, а визиите ще бъдат поверени на отговорниците за цялостната картина на Cocoon този сезон – португалските видео магьосници Dub Video Connection, на които се доверяват кaкто най-големият техно фестивал в света Timewarp, така и ексцентриците на техно лигата, като Jeff Mills.

sven-vathВече 30 години Свен Вет слуша и пуска музика само и единствено на плочи и всеки месец получава стотици уникални винили на най-новите продукции, направени специално за него. И въпреки че в последно време компилациите излизат от мода, неговият двоен диск със звука на сезона винаги е бест селър, включващ и ветераните на сцената, и най-младите и перспективни съвременни техно артисти. Причината е, че Свен Вет никога не е само в настоящето – огромният му опит и уникален стил на диджей превръща всяка негово парти в мост между миналото, сегашното и бъдещето.  Затова и няма по-подходящ специален гост за двайстия юбилей на създателите на електронната култура у нас – Метрополис.

Вторият хедлайнер на партито също е част от символичната история на родния диджей колектив. maurizioШотландското дуо SLAM бяха специални гости на партито по случай десетия рожден ден на Метрополис през 2006-а, а с 25-годишния опит на техния култов лейбъл Soma Records, Stuart McMilan и Orde Meikle са бетонирали мястото си като едни от най-престижните и адекватни техно пионери в света.

Със Sven Vath и SLAM Метрополис ще завършат цикъл от 5 събития, които отбелязаха 20-годишния им рожден ден. През 2016-а година DJ-колективът не се обърна към историята си, а както винаги – към бъдещето. И по повод Metropolis20:

  • създаде и задвижи своето първо CODA Radio
  • разви и продължи Future Heroes – уникалната парти поредица, която представя за първи път в България героите на бъдещия електронен звук
  • създаде новия си бранд за ексцентричния и различен електронен звук Sonic Voyager с резидента на най-добрия техно клуб в света Berghain – Ben Klock, Live DJ номер 1 в света – KiNK и двама от най-силните представители на берлинската техно сцена – Rødhad и Milton Bradley

И както казват на финала на филмите с щастлив край – най-доброто тепърва предстои!

Билети на цена 35 лв. – в мрежата на Eventim.bg

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1582721312037286/

 

 

Drum and bass, Music, Party Time, Techno

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Свен Вет идва за кулминацията на Metropolis20!”

Leave a Reply