ОКЕАН ЕЛЬЗИ се раздаде с три биса за българските си фенове

Dec 27, 2016 Няма коментари by

При страхотна атмосфера, с три биса и общо 23 от най-известните им парчета премина първият концерт в България на най-популярната украинска рок група ОКЕАН ЕЛЬЗИ. Музикантите излязоха пред българските си фенове в 20:00 ч., на 23 декември, в Зала 3 на Националния дворец на културата. Шоуто беше част от световното турне на ОКЕАН ЕЛЬЗИ, което включва Европа, САЩ, Канада, Австралия и др. страни.

Фото: Серж Сетиян/ MySound.bg

Концертът в София събра както български фенове на групата, така и много нейни почитатели от Украйна и други страни. Настроението беше страхотно, навсякъде бяха разпънати украински знамена, които са задължителен елемент от концертите на ОКЕАН ЕЛЬЗИ по целия свят.

Бандата изсвири 17 свои парчета по време на основната част от концерта, включително някои от най-големите си хитове като „Сонце“, „Там де нас нема“, „Без меж“, „Без бою“, „Не йди“, „Зелені очі“ и др. След като музикантите се сбогуваха с публиката, тя отказа да си тръгне и продължи да скандира още по-силно имената на любимците си. Те отговориха на своите фенове като се раздадоха напълно за тях с цели три биса, включващи хитовете „На небі“, „Я так хочу“, „Сьогодні“ и др.

ОКЕАН ЕЛЬЗИ държи рекорда за най-голям концерт в Украйна – 75 000 души на Олимпийския стадион в Киев. Бандата е сред най-известните рок групи в цяла Централна и Източна Европа, има няколко платинени албума и стотици хиляди фенове в Украйна, Русия, цяла Европа, САЩ, Австралия, Канада, Индия, Израел, Афганистан и др.

Concerts, Rock, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ОКЕАН ЕЛЬЗИ се раздаде с три биса за българските си фенове”

Leave a Reply