Официално – BLUES PILLS за пръв път в България през март

Jan 03, 2017 Няма коментари by

Шведската сайкъделик / ретро рок група – BLUES PILLS ще направят своя дебют на българска земя на 9 март в столичния клуб *Mixtape 5* по покана на Грешния организатор. София e прикачена като част от европейско турне, с което групата представят втория си албум с интригуващото име ‘Lady In Gold’.

Билетите са вече в продажба в мрежата на ticketlogic.bg или www.bilet.bg/каси/, като цената им е 30 лв. В деня на концерта и на място ще са по 35лв.

Малко съвременни групи, представляващи традиционния блус-рок, имат такъв индивидуален и неповторим стил, подкрепен с харизматичните вокали на Елин Ларсон. BLUES PILLS съдържат такива елементите, с които музиката им звучи оригинално и иновантно, но едновременно с това успяват да се придържат към 70-арската блус и рокендрол традиция.

Групата е създадена през 2011-а в Оребро, Швеция, като само година по-късно пръвия им сингъл ‘Black Smoke’ завладява сърцата на феновете с разтърващия си соул / блус ретро саунд. През 2014 г. групата издава и дебютния си албум ‘Blues Pills’, с който обръщат целият жанр с главата надолу, заемайки своето място като една от най – значимите съвременни групи – възродителки на 60-арското и 70-арското звучене.

Concerts, Rock

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Официално – BLUES PILLS за пръв път в България през март”

Leave a Reply