„Гръмки щампи“ w/ 1000 names

Feb 28, 2017 Няма коментари by

Как биха изглеждали любимите ти музикални стилове от 90-те върху текстил? Ела и разбери на партито по случай премиерата на новата лимитирана колекция SPRIDD в бар “ПЕТЪК”.

Колекцията е резултат от колаборацията на ИКЕА с младия моден дизайнер Kit Neale. Шумна, енергична, забавна и дори леко хаотична, тя те предизвиква да се оставиш на музиката и да танцуваш. За това ще се погрижат и 1000 names – бийт електроника дуо от София, което издава музика за лейбъли от Франция, Англия, Германия и др. Нико и Марго миксират еклектично и разностилно, като да изненадват е основното им оръжие. Те обещават, че вечерта ще бъде гръмка разходка по течения и настроения в денс музиката – от електро дъб, хип-хоп, психеделик фънк до метал – стиловете, вдъхновили Кит Нийл за създаването на колекцията.

За една вечер бар “Петък“ ще бъде преобразен – ще можеш да видиш ярките шарки на SPRIDD, палатки, чанти тип „мешка“, кутии, термоси, тениски, лампи и още много пъстри неща… и дори да спечелиш някои от тях!

Лимитираната колекция SPRIDD е създадена за съвременните номади – онези активни хора, които живеят в движение, а музиката е неразделна част от живота им.

#IKEASPRIDD

#FURNITUREWITHFASHION

#SPRIDDCOLLECTION

#IKEACOLLECTIONS

http://www.ikea.bg/home/ikea-collections/spridd/
http://www.kitneale.com/
https://www.instagram.com/kitneale/
https://www.facebook.com/1000-names-50165896824/
https://www.facebook.com/barpetak/

Concerts, Lifestyle, Music, Techno

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “„Гръмки щампи“ w/ 1000 names”

Leave a Reply