OMEN by HP ще подкрепи турнира League of Legends Champions

Mar 17, 2017 Няма коментари by

OMEN by HP се присъединява към големите имена, подкрепящи националния турнир League of Legends Champions. Esport напреварата се организира от ESL България и ще завърши с мащабно събитие в Кино Арена Запад на 9-и април.

Присъединяването на OMEN by HP към разрастването на българската гейминг сцена е напълно логична стъпка в усилията на всички страни. Причината е, че компютрите OMEN са разработени специално за гейминг и могат да се похвалят със завидни хардуерни и софтуерни характеристики.

Междувременно квалификациите за участие в турнира се проведоха на 4 и 5 март, като до финала ще стигнат едва 4 отбора. Те ще си разпределят награден фонд от 3000 лева пред повече от 350 зрители на място в най-голямата зала на комплекс Кино Арена Запад в София. За всички, които предпочетат комфорта на дома или не успеят да се сдобият с билет навреме, е предвидено онлайн излъчване в Twitch TV.

Освен паричната награда и подкрепата на ESL в популяризацията си, отборът-победител получава и директно класиране във финалите на новия сезон на ESL Southeast Europe Championship, които ще се проведат в рамките на ON!Fest през юни 2017 г.

Подробности могат да се намерят на страницата на League of Legends Champions Bulgaria.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “OMEN by HP ще подкрепи турнира League of Legends Champions”

Leave a Reply