Двамата най-известни блогъри в света дойдоха в София

Apr 21, 2017 Няма коментари by

Двамата най-известни в световен мащаб влогъри пристигнаха в София на 21 април (петък). Това са Аманда Сърни и Виталий Здоровецки, спечелили милиони сърца със забавните видеа от ежедневието си.

Всъщност Аманда получи признание още преди влогърството, изгрявайки на кориците на списание „Плейбой“. Порасналото „зайче“ вече ни радва с уроци как правилно се яде банан и много други, събирайки фен мрежа от над 25 млн. почитатели.

vitaly

Руснакът Виталий с над 16 млн. последователи пък емигрира в Щатите преди години, получавайки свободата да провокира аудиторията с едно по-особено чувство за хумор. Заради този си хумор неведнъж е нощувал в ареста, но пък това не го спря да покаже как гони с бензинова резачка случайни хора в подземен паркинг.

Двамата съобщиха за кацането си в София почти веднага, публикувайки в социалната мрежа снимка от храм-паметника „Александър Невски“. По-късно раздаваха автографи и поговориха с почитателите си в столичен клуб.

Влогърите са у нас по повод снимките на полицейския трилър “Код: 211”, който трябва да излезе по кината до края на годината.

culture, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Двамата най-известни блогъри в света дойдоха в София”

Leave a Reply