Aniventure Comic Con 2017 идва!

May 10, 2017 Няма коментари by

Изтокът среща Запада в едно от най-мащабните събития за годината! След 11 години история, изпълнена с аниме, манга и японска култура, организираният от клуб NAKAMA фестивал – Aniventure, обединява сили с най-новото за България, но добре познато на всеки фен на комикс културата по света събитие – Comic Con – организизирано от KEY Events & Communication (www.keycom.bg).

В името на възможно най-доброто забавление, очаквайте най-известните Cosplay гости в историята на Aniventure, както и вече традиционните Cosplay и арт конкурси, зони за аниме и манга, k-pop, настолни игри, лекции и панели с чуждестранни гости и много нови за събитието атракции! Първият от редица известни гости е Calypsen cosplay!

Comic Con зоната ще ни срещне с актьори от любими сериали благодарение и на HBO, които са основни партньори на фестивала. Първото потвърдено име е това на Tom Wlaschiha, изиграл една от ключовите роли в сериала Game of Thrones, тази на The Faceless Man – Jaqen H’ghar of Braavos. Jaqen ще открие квалификацията за EuroCosplay 2017 на 10 септември, а ден по-рано ще бъде на разположение за снимки и автографи в специалната Meet & Greet зона.

Цели 2500 квадратни метра ще бъдат отделени за най-голямата гейминг зона правена у нас и подкрепена от OMEN by HP, Desktop.bg, Ozone.bg и Gaming Gear. Тя ще приеме едни от най-добрите геймъри от Източна Европа на голямата си сцена, а допълнителни турнири с големи награди ще бъдат организирани и за всички желаещи да премерят сили в турнири по игри като CS:GO, League of Legends, FIFA и много други.

По традиция ще видим и едни от най-добрите графити артисти от цял свят с много мастъркласове и workshop зони за по-малките.

Събитието се случва и благодарение на: Omen by HP, Desktop.bg, Fox, HBO, Ozone.bg, Logitech, BRAVO, Егмонт, Vbox7, GamingGear.bg, Rush и 7Talents!

Билети:
В продажба от 20.03.2017 в OMV, The Mall, билетен център НДК и наwww.Eventim.bg.

Стандартни билети – 2 дни – 25 лева
Дават достъп до двата дни на фестивала и всички зони с изключение на Meet & Greet зоната. Деца до 7 годишна възраст включително влизат безплатно на събитието.

Meet & Greet Tom Wlaschiha – 60 лева.
В продажба са ограничено количество специални Meet & Greet билети, всеки от които включва:
– лична среща със звезда по избор
– личен автограф от избрания актьор
– лична снимка с актьора направена от професионален фотограф (получавате я в дигитален формат)
– достъп и до двата дни на Aniventure Comic Con 2017
– Бърз достъп до събитието

ULTRA – 250 лева.
– Лична среща с всички актьори
– Ексклузивен мърчандайз
– Гривна за пълен достъп
– Запазено място за Cosplay конкурса

Всеки билет, закупен на предварителна продажба, дава шанс на притежателя му да участва в томбола за големи награди, включително и чисто нов гейм лаптоп OMEN by HP.

За повече информация за събитието, билети и връзка с организаторите посетете:

www.aniventure.net | www.comiccon.bg
info@aniventure.net | comiccon@keycom.bg

Arts, Комикс

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Aniventure Comic Con 2017 идва!”

Leave a Reply