Главозамайващите световни звезди на паркура от Великобритания идват у нас

Jun 07, 2017 Няма коментари by

Главозамайващи, спиращи дъха скокове върху терени по целия свят, умопомрачаващи предизвикателства, безупречно изпълнени движения, преодоляващи гравитацията, дисциплинирана смелост – това са Storror (Сторър) – една от най-прогресивните паркур групи в света, за които покривите на азиатските небостъргачи са просто игрална площадка.  Водени от мотивацията за забавлението над всичко Storror се превръщат в едни от най-очакваните гости на ON! Fest, чието мото тази година „отвъд забавлението“ се допълва с кредото на бандата. Прецизни изпълнения, чистота на движението и завидни умения, Storror събират в себе си нужната доза лудост и любов към движението, което прави невъзможното възможно и преобръща представите за атлетизъм. Техните умения и постижения можем да видим на живо на ON! Fest (24 и 25-ти юни, Интер Експо Център, София) в ON! Sport зоната. Там, освен срещи с фенове, участия в зрелищни демонстрации и работилници за любители, ще можем да видим и премиерния за България, дългоочакван от цялата общност по света филм, документиращ техните последни преживявания – паркур изпълнения от световна класа между покривите на 25-етажни сгради в Сеул, Шанхай и Хонг Конг – Roof Culture Asia.

На чело на ON! Sport зоната е известният ни фрийрън състезател Илко Илиев, който съвсем скоро спечели голямата награда на фестивала за филми, заснети с дрон в Ню Йорк. Той и екипът му покориха Америка с 3-минутното видео 2D RUN, в което Илко изпълнява главната роля на опитен паркурист. По време на фестивала той ще участва с демонстрации в различни дисциплини и ще напътства всеки, който има желание да пробва себе си в напълно нов спорт. Предизвикателствата към публиката са фийрън и паркур, качване върху опъната лента (слаклайн), ходене по лента на високо – хайлайн, спускане по зиплайн, скачане върху въздушна възглавница и танцови стъпки върху лонгборд.

 

За любителите на автомобилния спорт, Алекс Язов, европейският шампион по състезателен дрифт, заедно с други професионалисти, ще вдигнат адреналина на всички посетители със своето шоу „Дрифт анархия“. Мото стънтове, BMX байк шоу, симулация на различни състезания, предложени от Mirafiori, както и игра, в която наградата е истински изкушаваща – возене в дрифт автомобила с Алекс Язов, очакват всички в ON! Street зоната на ON! Fest 2017.

Ловки брейк танци и два дни демонстрации, работилници и състезания за любители  и напреднали със звездите от Украйна B-Boy Pluto и B-boy Intact са също в програмата на ON! Street зоната. Изкушаващи награди и бийт музика на живо очакват посетителите на брейк денса, ръководена от Иван Желязков – Спаго, street dance танцьор и съвременен хореограф.

За всички изкушени от създаването на собствена музика се предложени свободни демонстрационни кътове, в които всеки може сам да е композитор, изпробвайки различни електронни музикални устройства. Предварително записани от Sound Ninja, училището за DJ-и, семпли на видове музикални инструменти и вокали улеснява всеки, който мечтае да има собствена банда. Само на ON! Fest той може да сформира светкавично група, да изсвири първото си общо парче и да стане известен.

Всичко това ще бъде съпътствано от специално, дневно Block Party на открито с DJ-и и водещи в стиловете хип-хоп, трап, рага, бийтбокс и други. Графити конкурс и работилници, рисуване по нестандартни площи, както и много други забавления за всякакви възрасти превръщат ON! Street зоната на ON! Fest в невероятно двудневно фестивално преживяване.

Билетите за ON! Fest са в продажба като са налични пакетни билети за цялото семейство, който дава достъп до пълната програма на феста в Интер Експо Център на 24-ти и 25-ти юни, София. Пълна информация за билети, вижте тук: http://onfest.org/tickets.php

www.onfest.org

Air Jumper, Arts, Bike, culture, Extreme, Freerun, Fun, Gaming, Graffiti, Hip hop, Inline, outdoor, Party Time, Performance, Skate, Slide, Snoboard, Street, Street dance, Любопитно, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Главозамайващите световни звезди на паркура от Великобритания идват у нас”

Leave a Reply