Гледачка на боб и восъчни зомбита на Хелоуин в Park Center

Oct 30, 2017 Няма коментари by

За Хелоуин (вторник, 31.10.2017 г.) в Park Center Sofia са подготвили интересни изненади.

 

Къта край пианото на партера:

От 16:00 до 20:00 часа в страшния кът до пианото на партера в #ParkCenter ще има аниматори, които ще преобразят и „разкрасят“ всички желаещи с безплатен грим и костюми. Ще има щендери с различни наметки на вещици, чудовища и зомбита. Но и забавни и смешни предложения – каквито си изберете!

А наблизо ще се кипри една напудрена гледачка на боб! Ще се удивите от проницателния й поглед и прецизните й предсказания! Ще й помага една зловеща птица.
В страшния кът всички деца ще получават „ужасяващи“ лакомства в стила на празника, осигурени от киоск SugarLand, а всички снимки, изпратени като лично съобщение до Facebook страницата на мола –www.facebook.com/ParkCenterSofia ще участват в томбола за наградите, осигурени от Capella Play.

 

В Capella Play

На третия етаж в Capella Play, ще ви очакват петима герои, любимци на децата. Между 16 и 20 часа малчуганите ще се вихрят с Елза, лего нинджи, Спайдърмен, емоджитата и други.

Ето и програмата тук: http://parkcenter.bg/500

 

Зомби лабиринт

На ет. 1 в Park Center се е разположил и зомби лабиринт. Восъчни фигури с човешки размери ще ви стреснат и забавляват едновременно!

Черепи, истинска гилотина, трон от кости, големи паяци и паяжини ще ви пренесат в друга атмосфера.

Восъчните фигури не са чак толкова страшни, че да уплашат децата, но са впечатляващи! Така че всеки родител ще прецени дали неговият малчуган ще хареса изложбата. Тя гостува в мола до 20.11.2017 г. Цената на билетите е 4 лв. за възрастни и 3 лв. за деца. Неограничен престой в залата на ет. 1.

culture, Lifestyle

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Гледачка на боб и восъчни зомбита на Хелоуин в Park Center”

Leave a Reply