Класове по бирена йога се предлагат в София

Jan 22, 2018 Няма коментари by

София е поредната европейска столица, в която ще се предлагат класове по бирена йога. Курсовете са разработени съвместно от екипа на Българска бирена църква и сертифициран йога инструктор и превеждат участниците през серия от медитативни практики, завършващи с чаша добра бира.

 

Комбинацията от бира и йога се появява за първи път в САЩ в края на 2013 г. и постепенно се разпространява в Европа и Австралия. Класовете включват различни упражнения, а в края им всички участници пият по бира заедно. У нас заниманията ще се провеждат първоначално в София, но плановете на организаторите са скоро да предлагат бирена йога и в други големи градове в страната. Проектът носи името brnoYoga и се реализира с подкрепата на Starobrno.

 

Българската бирена църква е основана през 2009 г. като страница във фейсбук. Общността бързо се разраства и през 2014 г. създателите й предприемат необходимите стъпки, за да бъде регистрирана в съда. В момента последователите на Българска бирена църква надхвърлят 25 000 души.

 

culture, Lifestyle

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Класове по бирена йога се предлагат в София”

Leave a Reply