Геймъри от цялата страна – събирайте се за Е-Аrеnа София!

Mar 14, 2018 Няма коментари by

#GЕймъри от цялата страна – събирайте се!

На 14-ти и 15-ти април 2018г. Sofia Tech Park ще стане домакин на третото издание от веригата гейминг фестивали на Game Evolution: Е-Аrеnа София.

В двата дни на фестивала ще станете свидетели на епични сблъсъци между най-добрите играчи и отбори в България на най-хитовите игри в момента! Ще проследите и финалите на PlayHub:Championships в дисциплините LEAGUE OF LEGENDS, FIFA 18 и DOTA 2 с общ награден фонд от 12,500лв.

За първи път в България с подкрепата на Българското PUBG Обществоще се проведе турнир по PUBG (PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS) с предметни награди осигурени от нашите партньори COUGAR.

За феновете на така нашумялата напоследък игра – Fortnite е подготвена специална зона с много предизвикателства и награди! 1 VS 1 турнири по LEAGUE OF LEGENDS и COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE с фантастични предметни награди отново осигурени от COUGAR ще се провеждат на всеки два часа и в двата дни на фестивала.

Oчакват ви турнири със страхотни награди, предизвикателства и подаръци за всички участници.
Ще има зона за любители и фенове на играта, в която ще можете да се дуелирате и да спечелите различни награди. Ще има quest-ове, от които можете да спечелите Yu-Gi-Oh! Тестета, Yu-Gi-Oh! Бустери и други награди.

Мащабната PlayStation 4 зона ще се превърне в арена на битки за феновете на TEKKEN7, STREETFIGHTER, UFC и смразяващата RESIDENT EVIL. A за любителите на FIFA 18 ще се състои отворен турнир с предметни награди осигурени от Coca-Cola. Рейсинг зоната ще предостави на всички страхотни емоции с най-бързите коли по най-адреналиновите писти в света.

За всички наши гости има и цели 40бр. от най-мощните конфигурации и най-новите игри в зоната за Free-to-Play.

Забавните ни любимци от Типично пък ще се погрижат за високия градус на настроението и са ви приготвили уникална програма, изненади и подаръци в тяхната Типично Gaming стрийминг зона!


Билети можете да закупите на EPAYGO.BG, на касите на ИЗИПЕЙ, вPlay Hub: Next Level – София и Play Hub: Game On – Пловдив

Цени на билети:
Еднодневен – 20 лв
Двудневен – 30 лв
Еднодневен с придружител – 30 лв

Закупи своя билет сега на https://www.epay.bg/v3main/sale/user/view?saleid=1669544940

Подробна информация за събитието можете да откриете на https://playhub.games/e-arena-sofia

culture, Gaming, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Геймъри от цялата страна – събирайте се за Е-Аrеnа София!”

Leave a Reply