За първи път у нас – двудневен арт турнир за българска екшън фигурка

Mar 23, 2018 Няма коментари by

ANIMES EXPO 2018, GROZEN ENT. И ASUS ПРЕДСТАВЯТ: За първи път в България: SMASHING 2D & 3D ART CONTEST – двудневен арт турнир за българска екшън фигурка, в който ще могат да участват общо 24 концепт артисти и 3D моделъри!

Запиши се на мейл: contest@comixbox.tv за участие в конкурса на 31-ви март и 1-ви април в зала Универсиада!

Най-яките проекти, ще бъдат откупени за производство от GROZEN ENT., а по тях ще бъде създадена комикс вселена, реализацията на която ще следим със съдействието на COMIX BOX TV, като всеки един от участниците ще има възможност да си спечели специална статуетка, грамота и купчинка много специални награди от Grozen Ent., ASUS и B2N.

РЕГЛАМЕНТ:
ДЕН 1: На 31.03.2018г., в съботния ден, общо 12 концепт артисти, в две предварително записани групи от по 6 човека, ще имат шанс да използват лаптопите на ASUS и да участват в турнира. Стани един от тях и нарисувай дигитално, на място в залата – своята визия за екшън фигурка, която ще остане в историята на България! Запиши се на contest@comixbox.tv за сутрешната група от 10ч. до 13:30ч. или в следобедната, която ще твори от 14ч. до 17:30ч. Награждаване на артистите ще се проведе в 18:00ч, след оценяване от експертно жури в състав: Иван Коритарев, Satanasov, Сибила Коритарева.

ДЕН 2: Неделният ден е ден на 3D мастърите! На 01.04.2018г. още 12 човека ще участват от 10ч. до 13:30ч. и от 14ч. до 17:30ч. като 3D моделъри в две групи от по 6 човека – сутринта и следобед – и ще имат възможност да създадат триизмерен модел по концептите създедени в предния ден. Награждаването ще се проведе отново в 18:00ч, след оценяване от експертно жури в състав: Иван Коритарев, Николай Найденов, Сибила Коритарева.

Повече за събитието вижте тук.

 

Boardgames, culture, Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “За първи път у нас – двудневен арт турнир за българска екшън фигурка”

Leave a Reply