Българските геймъри вече могат да играят на ноутбуци с най-новите шестядрени Intel процесори

May 09, 2018 Няма коментари by

Българските геймъри вече имат възможност да изпробват ноутбуци с най-новите шестядрени процесори на Intel, които са с новата архитектура от осмо поколение Coffee Lake. Това е възможно след като технологичната компания ASUS пусна на пазара у нас геймърски ноутбуци с впечатляваща производителност от новата си серия TUF Gaming FX504, както и обновени версии на някои от най-популярните си досегашни гейм модели.

Първите модели, представени от ASUS с новите Intel процесори, са два преносими геймърски компютъра от новата серия TUF Gaming FX504, която се отличава със значително по-висока производителност, атрактивен дизайн, по-голяма издръжливост и по-добро озвучаване. Това са лаптопите ASUS FX504GD-E4083 и ASUS FX504GD-E4075, които са оборудвани с 15.6″ FullHD дисплей (1920×1080), 8GB DDR4 памет, 1 терабайт диск и видеокарта NVIDIA GeForce GTX1050 4GB GDDR5.

Първият ноутбук се предлага с процесор Intel Core i7-8300H (до 4.0 GHz, 8MB) и е на препoръчителна цена от 1699 лева с ДДС, а вторият е с Intel Core i7-8750H процесор (до 4.1 GHz, 9MB), а препoръчителната му цена е 1899 лева с ДДС. Освен новото поколение процесори, двата модела въвеждат редица иновации във видеоигрите като патентованата система ADC (Anti-Dust Cooling), която елиминира вредните прахови частици в охлаждащите перки, както и технологията DTS HEADPHONE:X™, осигуряваща 7.1-канален съраунд звук с качеството на домашно кино. Лаптопите могат да бъдат намерени при партньорите на ASUS – Laptop.bg, Ardes.bg, Pic.bg, Jarcomputers.com, както и Технополис.

На пазара у нас вече е и моделът Zephyrus GX501GI, отново ъпдейтнат с най-новите Intel процесори. Той се отличава също с новата видеокарта NVIDIA GeForce GTX 1080 (Max-Q), както и подобрената охлаждаща система Active Aerodynamic System на ASUS. Сред екстрите му е и иновативният IPS-level дисплей със 144Hz опресняване, както и технологията NVIDIA G-SYNC™ за супер плавна и „жива“ картина.

Другата новина от компанията е, че през следващите седмици тя ще пусне у нас и лаптопи от наложилите се в българската гейм общност серии RoG (GL503GE и GL703GE), но също оборудвани с процесори от новата осма серия на Intel.

Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Българските геймъри вече могат да играят на ноутбуци с най-новите шестядрени Intel процесори”

Leave a Reply