NVIDIA представи ново видео с геймплей от Battlefield V за PC

Jun 11, 2018 Няма коментари by

GeForce GTX беше номинирана за официалната платформа за играта Battlefield V за PC, а NVIDIA работи съвместно с DICE за създаване на ненадминато гейминг изживяване. Поредица от ефектни кадри от действието на играта можете да видите във видеото с геймплей от играта  Battlefield V. разиграна на настолен компютър, оборудван с графична карта GeForce GTX 1080 Ti.

Видеото е на разположение тук: https://youtu.be/ntHoiPAOVe0 и е част от новините на EA Play, където феновете могат да се информират за най- новите EA игри, предназначени за PC- та с графични карти GeForce GTX.

Инженерите на NVIDIA си сътрудничат с разработчиците на DICE, за да предоставят на геймърите информация за най-важните аспекти на платформата GeForce. GeForce Experience ще осигури Game Ready драйвери, оптимални настройки на геймплей и други специфични функции за Battlefield V.

Инженерите също така работят и по най-новите технологии за оптимизиране на производителността и подобряване на практическата игра.

Battlefield е един от най-популярните франчайзи от типа” first-person shooter”, с над 54 милиона геймъри, които играят с конзоли и PC-та. Battlefield V се завъща на 19 октомври с действия от Втората световна война.

Gaming, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “NVIDIA представи ново видео с геймплей от Battlefield V за PC”

Leave a Reply