Lenovo представи новите геймърски машини Legion на E3

Jun 13, 2018 Няма коментари by

По време на събитието E3 беше представено новото семейство от геймърски компютри – лаптопите Lenovo Legion Y730 и Y530, Tower T730 и T530 и Cube C730 и C530. Независимо от форм фактора, тези мегамощни машини предлагат всичко необходимо за безупречно преживяване с най-популярните игри в момента – от изпълнените с екшън бойни съревнования до епичните ролеви приключения. Всяко устройство е снабдено с усъвършенствани вентилационни системи, за да можете да продължите да играете безпроблемно, дори когато надпреварата се нагорещи.

Специално за геймърите, които ценят не само съдържанието, но и стила, най-новите предложения на Lenovo Legion са модерни и естетически издържани. Подобренията идват от обратната връзка на хиляди геймъри – професионалисти, родители, студенти. Новите устройства са солидни и изглеждат еднакво добре както в гейминг среда, така и пред колегите.

Основното нещо, върху което се съсредоточава екипът на Lenovo е гаранцията, че всеки компонент в новите устройства Lenovo Legion е направен така, че да носи силни резултати и потапящо преживяване. Те могат да се справят с почти всяко предизвикателство – както в игрите, така и в професионалния начин на живот.

Новите лаптопи Lenovo Legion са създадени за геймърите, които постоянно са в движение и обичат да пътуват без много багаж. Lenovo Legion Y730 са направени от прецизно обработен алуминий и са анодизирани в изтънчен метален цвят. Екранът (full HD IPS) е кантиран със супертънка рамка. Гарвановочерният Lenovo Legion Y530 пък е с фин, но предизвикателен капак, с елегантна подсветка, излъчвана от буквата „О“ в емблемата на Legion. Благодарение на изтънчения дизайн на новите лаптопи геймърите вече няма да се безпокоят от евентуалните укорителни погледи на бизнес срещи.

Lenovo Legion Y730 е първият геймърски лаптоп в света с аудио система Dolby Atmos®, която осигурява спиращо дъха преживяване за потребителя. С нея се потапяте в богатата и дълбока атмосфера на играта. Новият лаптоп Lenovo Legion Y530 по подразбиране поддържа Dolby Audio™, което осигурява силен и ясен звук.

Gaming, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Lenovo представи новите геймърски машини Legion на E3”

Leave a Reply