Идеи за забавление в интернет

Sep 12, 2018 Няма коментари by

Едва ли е необходимо да ви убеждаваме, че напоследък най-популярното място за развлечение не е някъде във физическото пространство, а е в във виртуалния свят. Глобалната мрежа Интернет постепенно се наложи като най-важната среда за забавление, в която можем да играем, да гледаме интересни клипове, да слушаме музика, да си „приказваме“ с приятелите, да споделяме тъпи (или пък умни) постинги или … всичко това на веднъж.

Ако въпреки цялото това изобилие от възможности, се чудите какво да правите когато сте във виртуалната мрежа, ето кои са някои от най-популярните възможности в тази сфера:

Безплатни онлайн игри

Ако искате да играете видеоигри, мястото определено вече е интернет. Времето на тежките онлайн игри, които не бяха вързани към мрежата и се играеха само на един компютър, отдавна е отминало. Днес най-интересните заглавия са достъпни в онлайн пространството и те обединяват стотици хиляди играчи във всеки един момент. А все по-често за да играем в тях не е необходимо изобщо да сваляме и инсталираме някаква програма на нашия комп, а просто можем да ги достъпим през браузъра.

Игри на късмета

Най-вероятно и вие сте забелязали, че най-голям брой банери в медиите и в сайтове от всякакъв друг тип са именно на порталите за залагания и други типове игри на късмета. И те предлагат хиляди различни опции да участваме в подобни игри – от Бонус без Депозит, до всевъзможни други начини за залагане.

Виртуални светове

В случай, че още не сте усетили новия тренд, виртуалната реалност е новата „гореща“ технология в дигиталния свят. Истината обаче е, че тя далеч не е новост. Подобни проекти има още от десетилетия, а най-популярните сред тях като Second Life, Entropia Universe или EVE Online например имат милиони потребители. И докато EVE е стопроцентова игра, макар и много сложна и разнообразна, то платформи като Second Life предлагат разнообразни други възможности. В тях има виртуални магазини на истински компании като Nokia или Microsoft, които предлагат реални продукти и дори са се провеждали истински концерти.

Споделено финансиране

Е, това не е точно забавление, а по-скоро пазаруване, но кой не обича да си купува наистина оригинални неща, които ще го отличат от всичките му приятели. Сайтовете за споделено финансиране (т.нар. crowd funding) ви позволяват да се сдобиете с много яки продукти, които току що са измислени. Сред тях има примерно нови компютърни и настолни игри, комикси, филми, но също и „умна“ каска за каране на колело, скейтборд, който може да бъде извикан автоматично с помощта на мобилно приложение и дори гривна, която ви позволява да водите разговори чрез докосване на слепоочието. Ако не вярвате, просто разгледайте проектите в сайтове като Kickstarter или Indiegogo.

Fun

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Идеи за забавление в интернет”

Leave a Reply