Как се става успешен геймър

Feb 25, 2019 Няма коментари by

Ако сте левичар, може да изглеждате малко странни в очите на другите, но в игрите имате сериозно предимство. Ново проучване сочи, че шансът ви да победите десничарите са огромни, тъй като споделянето на информация между двете ви полукълба е по-ефективно. А всички знаем колко са важни бързите реакции и перфектната координация при игрите.

Ако не използвате активно лявата си ръка по време на видео игри, не се отчайвайте, защото също имате добри шансове да станете победител в този нов тип спортове. Подбрали сме ви няколко безценни съвета, които ще ви бъдат от полза при подготовката ви за гейм състезание.

Подготовка

Обучението за геймърите е незаменим етап в подготовката им за състезанието. Някои запалени геймъри отделят по 18-20 часа на ден за подготовка. Съществуват специални техните за игра, които са подходящи за всяка конкретна ситуация в играта. За геймърите, които се специализират в спортните симулатори например, много важна е способността за бързо придвижване между клавишите. За играчите на Counter-Strike обаче е по-важна светкавичната реакция и бързите рефлекси.

Талант

Завладяването на върховете на електронните спортове обаче не е толкова просто и не зависи само от вашата подготовка. Дори и да сте се трудили упорито над нея, не очаквайте непременно да влезете в елита на световния електронен спорт. Всъщност конкуренцията между играчите е много висока и всяка година се увеличава, тъй като все повече и повече хора искат да станат геймъри. Дори и да имате талант, не очаквайте утвърдените във виртуалните битки играчи да ви отстъпят място.

Късмет и търпение

Може да играете с часове и да не ви остава време за почти нищо друго, но времето прекарано пред монитора не винаги е решащо. По-важни са умението да играеш в екип и цялостният поглед над играта. За да победите, трябва да бъдете с поне един ход пред противника. Да мислите бързо, но да не действате прибързано.

За да стигнете до върховете на класациите добрата подготовка и талант, няма да бъдат достатъчни. Ще ви е нужно и много търпение, вяра и упоритост, за да не се отказвате пред трудностите.

Gaming, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как се става успешен геймър”

Leave a Reply