5 идеи за подаръци за приключенски настроените хора

May 01, 2019 Няма коментари by

 

Почти всеки има в обкръжението си приятел, който обича приключенията, пада си по екстремните преживявания и винаги е готов на ново авантюристично предизвикателство. Обикновено това са хора, които кипят от енергия, изненадват ни с нови и нови идеи и желания, и могат да бъдат доста непредвидими. А това означава, че когато стане въпрос за подарък, задачата е доста трудна, да не кажем непосилна. Защото никога няма да сме сигурни, дали ще успеем да събудим живеца в него, да го накараме да възкликне Уау и кръвта му да закипи.

Все пак решихме да ви предложим няколко идеи, които може да са добро начало за подарък за подобен тип екстремни приятели.

Скачане с бънджи
Това определено не е за всеки. Не са много хората, които ще се осмелят да полетят към дъното на огромна пропаст, завързани само с едно въже (колкото и здраво да е то). Ето защо подобен подарък е добра възможност да зарадвате любителя на високия адреналин.

Скок с парашут

Представете си как се качвате в самолета, той бавно се издига нагоре докато достигне 3000 м височина. Вратата се отваря, а вие „въоръжени“ с необходимото оборудване започвате свободно падане около минута, парашутът се отваря и бавно се приземявате. Невъзможно е да опишем чувствата, които  връхлитат, затова просто човек трябва да го преживее. Или подари на човек, който обича.

Рафтинг

Рафтинг приключението означава много адреналин, много гребане, много вода и безкрайно забавление. Без значение дали е в България или в близка страна, дивата природа и мощната стихия на водата могат да накарат всеки приключенец да настръхне. А за финал може да организирате лагерна вечеря покрай бумтящия огън.

Офроуд приключение

Високи скорости, прах в косите, адреналин в кръвта, красиви гледки, природа….Това е офроуд, който ще запомните завинаги. Ако вашият приятел си пада по екстремните скорости и обича да шофира, подарете му подобно незабравимо приключение.

Пейнтбол

И черешката на тортата – пейнтбол София.  За да подарите 100% адреналин с пейнтбол игрите, изберете комплекса на пейнтбол клуб „МЕЛЕ”, разположен на 32 декара терен. Тук ще намерите голямо разнообразие на открити и закрити пейнтбол терени за всеки вкус. Всеки от тях ще ви пренесе в един напълно  нов свят, ще направи всяко изживяване уникално и незабравимо.

Терен “Виетнам” е с големина 2 000 кв. м., което прави възможно реализирането на събития както от по-малки, така и от по-големи групи. Залата е снабдена с ефектно осветление и е отдалечена от жилищни сгради и това прави нощните игри атрактивна опция. “Виетнам” е нов, обновен терен от ръчно изработени съоръжения, съобразени специално с особеностите на терена. Укритията са в стил “виетнамско селище” и са изцяло от естествени материали.

Съвсем наблизо е и терен “Етиопия”, който е със същата площ. Той също е закрит и може да се комбинира с първия.

Любителите на сценарийните игри могат да се възползват от терен “Багдад” – декор, наподобяващ небезизвестната компютърна игра CS. Постройката разполага с повече от 20 помещения, разположени на 3 етажа.

Ако търсите приключения навън, изберете терен “Гората”. Пейнтбол клуб „МЕЛЕ” използва различни гористи местности според метеорологичните условия, желанието на клиента и големината на групата.

 

Extreme, Съвети

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “5 идеи за подаръци за приключенски настроените хора”

Leave a Reply