Да и Не при носенето на дамски чехли

Jul 10, 2019 Няма коментари by

Една жена винаги предпочита да знае, че изглежда добре, особено когато е навън сред други хора. Подходящите чехли могат да допринесат за това чувство и сега ще разберем кога е уместно да ги носим и кога не.

 

В офиса

Ако дрескода на компанията, в която работите, не твърди нещо друго, дамските чехли са добър избор, защото изглеждат красиви и се предлагат, подходящи за корпоративна среда модели. В същото време, кракът в тях се чувства комфортно, без да допринасят за неговото натоварване и болка. Допълнително, през горещините кракът се проветрява естествено и не се причиняват миризми.

 

На вечеря

За вечеря, моделите на платформа са напълно удачни, защото могат да се комбинират с повече видове облекло и в същото време ако сте с по-нисък ръст, те ще Ви направят по-висока. С тях няма да се чувствате неудобно и позволяват носенето им с рокля за по-голяма прохлада. Дамите с чехли на платформа винаги са по-елегантни и с по-атрактивна визия.

 

На разходка

За по-продължителни разходки, чехлите не са особено добър избор, защото въпреки, че са фиксирани, те оказват леко напрежение в областта на пръстите при повдигане на крака и когато това е с повече повторения, започвате да чувствате дискомфорт. По-удачния вариант в случая е носенето на сандали, тъй като те имат каишки и отзад, така че да поемат теглото на подметката.

 

На почивка

Ако не се налага да изминавате големи разстояния пеш, то дамските чехли са отличен избор. Кракът ще се чувства комфортно и Вие също, а външността ще се запази на нужното ниво. Именно защото се предлагат различни цветови варианти, имате възможността свободно да експериментирате с визията и да съчетаете цветовете по желаният от Вас начин. 

 

Разбира се, по-горните препоръки са валидни ако сте решили да прекарате почивката си на морето или при близки в друг град. В зависимост от това, на какво място ще отидете, можете да поискате да изглеждате по-елегантна. Тогава препоръчваме да заложите на ярък цвят и на високите токове. Така ще ще сте по-стройна. За ежедневно ползване, равната подметка е по-подходяща.

 

Не препоръчваме чехли, ако почивате в планината на къмпинг например. Там теренът не е подходящ за такъв тип обувки.

 

Ето някои от предпочитаните видове:

  • изработени от естествена кожа – отлични решения за продължително носене. Те се отличават със своята дълготрайност и красота;
  • изработени от изкуствена кожа – по-евтини и не толкова дълготрайни, като по-горните, но пък също толкова впечатляващи и атрактивни;
  • на висок ток – за повишена елегантност и стил, както и за посещение на по-изискани събития и заведения;
  • с платформа – това са по-ежедневни варианти, отличаващи се със своето удобство и комфорт при носене. Те са красиви, правят Ви по-висока и стройна и могат да се комбинират с широк спектър от разновидности на дрехи.

Дамските чехли, така както и сандалите, са подходящи за носене в различни условия и поводи и като цяло тяхното предназначение е да не запарват крака, а Вие да се чувствате приятно в тях. Ето защо е важно да умеем да се ориентираме сред различните видове и да знаем във всеки един момент какви чехли да обуем. Само така ще можем да предизвикаме желаното от нас впечатление в околните, което ще ни направи и по-уверени в действията и общуването на работното място и в живота.

Дрешки, Красота

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Да и Не при носенето на дамски чехли”

Leave a Reply