Влогър №1 на България с нов бестселър

Nov 18, 2019 Няма коментари by

След колосалния успех на дебютната„Топ мистериите на България”, Панайотов отново обединява усилия с „Оз books” – издателството на Ozone.bg. Този път резултатите са още по-внушителни – предишната му творба получи 500
предварителни продажби В ДЕНЯ НА ОБЯВЯВАНЕТО СИ, а новата – над 2000. Това автоматично прави „Топ мистериите на
света” бестселър на родния пазар.

Четивото ще получи премиера в цели 9 града в България, като първата дата е 14 декември. Срещата и разписване на книги ще започне в 15 ч. в зала 9 на НДК.

Едва година след  „Топ мистериите на България”  Слави разширява кръга от загадки и разказва за необясними предмети, места и случки в световен мащаб. В „Топ мистериите на света” авторът описва забранена история, неудобни находки, както и аномалии, будещи подозрение за съществуването на алтернативен ход на човешкото
развитие.

Сред темите, поместени на страниците на любопитното четиво, са ръкописите от Мъртво море и дискът от Фестос, йероглифите в Дендера и Багдадската батерия, Механизмът от Антикитера, шумерски клинописи и статуетки, както и Светия Граал, Кивота и противоречивата Плащаница от Торино. Читателят изследва множество обвити в мистерия локации като Атлантида, Лемурия, Мачу Пикчу, Стоунхендж, Гьобекли тепе, прохода Дятлов и Бермудския триъгълник.

„В новата ми книга има три пъти повече илюстрации и снимки”, споделя влогърът и добавя, че предварително поръчаните екземпляри ще бъдат собственоръчно подписани от него. Излизането по книжарниците и доставките на заявените бройки и този път ще се случи в средата на декември.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Влогър №1 на България с нов бестселър”

Leave a Reply