С какво новата FIFA 20 e по-добра от FIFA 19

Dec 12, 2019 Няма коментари by

Със сигурност няма да учудим никой заклет фен с новината, че новата Fifa 20 e на пазара. Създателите на дългоочакваната игра са вложили много сили и ентусиaзъм, за да подобрят качеството на дизайна, лекотата в управлението на футболистите. Ще споделим някои тънкости от кухнята на играта. Като разбира се отчитаме факта, че основна цел за дизейнерите, програмистите и целия екип разработващ играта, остава близка до действителността визия. Именно за това подбрахме едни от най-важните и интересни промени за геймърите. Приятно четене.

https://cms.ics-digital.com/ckeditor_assets/pictures/40491/content_gaming-2259191_1280.jpg

Най-подобрени играчи в новата Fifa 20

Специалистите работели по играта са дали всичко от себе си, за да удовлетворят желанията на феновете. Те са подобрили в пъти техниката, бързината и цялостните способности на мнозина от любимите футболисти, сред които : Ларсен, Коне, Калеро, Николас и Пепе и други. Изключително впечатление прави обаче графиката и съпоставката между реални възможности- функционални възможности, образът на Джейдън Санчо. Не е случайно и че футболните залагания, за това той да бъде голмайстор в мача срещу Майнц са с коефициент 6.50. Този играч е добър избор, ако иска на всяка цена да спечелите, а не е ли това стремежът на всеки геймър?

 

https://cms.ics-digital.com/ckeditor_assets/pictures/40884/content_44348315_2697715776907052_3389573368071061504_o.jpg

Източник: Facebook

Източник: pixabay.com

Технически подобрения FIFA Ultimate Team

Колкото и да е трудно всяка година да има подобрения, екипът на Fifa поработи усилено, за да зарадва верните си фенове. Една от иновациите, която e завладяваща е FIFA Ultimate Team. Това е най-популярният режим на поредицата, а FIFA 20  дава повече инструменти за създаване на мечтания отбор от хиляди играчи.  Интересно е, че на феновете се дава възможност да се изправят, както един  срещу до трима приятели с локални игри, така и с хора навсякъде по света/https://cms.ics-digital.com/ckeditor_assets/pictures/40492/content_soccer-673599_1920.jpg

Източник: pixabay.com

 Иконите на FUT 20

Ще ви споделим нещо от футболната кухня, което вероятно ще ви хареса. Футболните суперзвезди са в основата на FUT, а FIFA 20 представя повече икони от световна класа. Във FIFA 20, мениджърът на Реал Мадрид  е любимият на редица поколения запалянковци Зинедин Зидан, легендата на Арсенал Иън Райт, носителят на Световната купа в Италия Андреа Пирло, мениджърът на Холандия Роналд Коман и победителят в Шампионската лига на Челси Дидие Дрогба се присъединяват към състава. Нямаш търпение да изпробваш уменията им? Ние също.

 

https://cms.ics-digital.com/ckeditor_assets/pictures/40495/content_football-1406106_1280.jpg

Източник: pixabay.com

Какво е VOLTA?

Волта представлява улицата на Fifa 20. Предоставяйки безграничната енергия, култура и стил на уличния футбол, VOLTA FOOTBALL те пренася до спортни площадки, подлези, клетки и покриви по целия свят. Имаш възможност лесно да станеш победител в офлайн мачове за един играч срещу отбори, създадени от други VOLTA геймъри. Победите ти позволяват да набираш играчи от губещия отбор, така че да вярваш, че винаги твоят отбор ще спечели. Също така имаш възможност да персонализираш и създадеш свой собствен играч по твой вкус и критерии. Това доказва и желанието на съставителите на играта да предизвикат геймърите да развихрят своето въображение на воля.

Като за финал, ще споделим, че нямаме търпение да изпробваме новите подобрения, поради още една причина. Съставителите са решили да допринесат за колорита на играта като всеки геймър има уникалната възможност да си избере, както само женски или пък мъжки отбор, така и смесен. Поздравяваме Fifa 20, за добре свършената работа и хващаме джойстиците, за да се насладим на едно истински качествено преживяване.

Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “С какво новата FIFA 20 e по-добра от FIFA 19”

Leave a Reply