Новата младежка платформа Channel 4 търси своите подкаст водещи

Jan 24, 2020 Няма коментари by

Фондация “Четиридесет и две” кани младежи между 18 и 30 години да кандидатстват за участие в проекта Channel 4 – младежки аудио-визуален онлайн канал, включващ подкаст и видео съдържание, насочено към провокиране на размисъл и стимулиране на развитието на уменията за критично мислене сред младежите в България.
В рамките на проекта, който ще продължи 24 месеца, младежите ще се обучават да комбинират подходи, ползвани от популярни влогъри, подкаст-автори и журналисти, с иновативни идеи и практики. Channel 4 ще учи участниците как се създава и поддържа медиен канал, как се формулират послания, как се създава качествено аудио и видео съдържание, какво са фалшивите новини и как да ги разпознаваме, както и какво означава да сме активни граждани и защо това е важно.

„Нашата цел е да подкрепим младите в създаването на Channel 4, който да се превърне в медийна платформа, създавана от младежи за младежи, и в която младите хора да могат да чуят и видят интересните гледни точки на своите връстници, да се запознаят с успешни хора, идеи, каузи, инициативи, бизнеси.“, коментира Милена Захариева, част от екипа на Фондация “Четиридесет и две”.

Участниците ще преминат през серия от обучения и срещи с подкастъри, влогъри, личности със страхотен потенциал и много опит, между които партньорите на проекта екипите на „Катра ФМ“, подкаста „Свръхчовекът с Георги Ненов“ и влога „Loveguide”.
Крайният срок за кандидатстване на http://bit.ly/2TI5HpU е 16-ти февруари. Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Фонд Активни Граждани (http://www.activecitizensfund.bg)

Youth projects, Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Новата младежка платформа Channel 4 търси своите подкаст водещи”

Leave a Reply