Белгийската кралица на алтернативния R&B звук TSAR B гостува в София на 13 февруари

Feb 04, 2020 Няма коментари by

На 13 февруари столичния клуб Black Flamingo Bar (ул. “Граф Игнатиев” 6) ще отвори широко врати за концерта на белгийската кралица на алтернативния R&B звук TSAR B, която идва в България по покана на Eventease. Еклектичен микс от Ice-cold electro, red-hot baroque-pop и кадифения глас на Жюстин Буржу, позната в музикалните среди с артистичния си псевдоним TSAR B, очакват меломаните. Към събитието се присъединява и екипът на музикалния подкаст Falshimento с DJ set, в който ще “забъркат” underground, post-underground и overground звук.

TSAR B e музикант, продуцент и класически изпълнител на цигулка, чието вдъхновение идва от R&B изпълнителките от 90-те години, бароковата музика, артисти като Björk, Grimes, Rihanna и Beyonce. Сама определя стила си като „90’s. Black. Eclectic“.
Първият й самостоятелен сингъл „Escalate“ бързо се превръща в предпочитан избор от YouTube хореографите и става viral, насочвайки вниманието на меломаните и широката публика към младата изпълнителка. Дебютният й албум ‘The Games I Played’, надгражда уникалния й стил от барокова полифония, прогресивни бийтове и дълбоко електронно звучене а ла Sevdaliza, и й спечелва фенове от цял свят, както и заслужено място във фестивалната програма на култови музикални събития.

Медиите често я сравняват с MIA, Banks и FKA twigs, но TSAR B определено изпъква с уникалния си прогресивен R&B стил и ярко присъствие на сцената, което очакваме да видим и в София.

Вратите отварят в 20:00 ч.
Онлайн билети от 15.00 лв на http://bit.ly/TicketsTsarB и на каса само в магазини На Тъмно
Oткрий TSAR B: http://bit.ly/ListenTsarB
Виж TSAR B: http://bit.ly/videoTsarB

Concerts, Hip hop, Music, Party Time

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Белгийската кралица на алтернативния R&B звук TSAR B гостува в София на 13 февруари”

Leave a Reply