Почивката на българското море тази година ще е по-изгодна, отколкото в чужбина

May 28, 2020 Няма коментари by

Мечтаете ли вече за пясъка и морските вълни? Уговорихте ли се с приятели да се видите на плажа? Няма нищо по-хубаво от това да релаксираме на българското черноморие, особено след тежките месеци, през които преминахме. 

 

Може би се чувствате уморени от стоенето вкъщи и социалната изолация, която всички ние бяхме принудени да спазваме, за да запазим здравето си и това на нашите близки? Добрата новина е, че вирусът се отдръпва, лятото тепърва предстои, а изгледите за незабравими емоции на българското черноморие изглеждат обещаващи. 

 

Ваканция в България – защо не?

 

Може би вие имате много причини да изберете да прекарате ваканцията си в България – да гостувате на дядо и баба, които живеят в някое крайморско селце, да се съберете отново с приятелите си от Варна, с които се запознахте миналото лято или някоя друга? Към всички тези доводи ще добавим и изгодните оферти, които много от българските хотели и туроператори предлагат  тази година.

 

Редица плажове в страната вече обявиха, че чадърите и шезлонгите ще са безплатни, а туристическата платформа Luxury Discounts събра на едно място промоциите на едни от най-реномираните хотели в България. Те са достъпни само за регистрирани потребители, които освен перспективата да преживеят най-яката почивка, имат и възможността да подкрепят българския туризъм.

 

Всички заедно можем да спасим българския туризъм

 

Всички знаем, че след кризата с COVID-19 на всички сектори в България ще им бъде изключително трудно да се възстановят и да заработят нормално. Това е валидно с пълна сила за туристическия бранш, който заради анулираните екскурзии и затворените хотели и граници, е изправен пред фалит.

 

Ето защо споменатата вече платформа стартира кампанията “Почивка в България”, коята дава възможност да бъдат закупени ваучери с отворен срок. Те трябва да се заплатят при закупуването и могат да бъдат използвани във всеки един момент в рамките на следващата година. Това ви дава свободата да изберете най-подходящото за вашата ваканция време, като в същото време осигурява така нужните на българските хотели и къщи за гости средства, за да запазят дейността си.

 

Всеки, който се включи в кампанията дава своя принос в спасяването на българския туризъм. А както всички знаем от старата поговорка – “капка по капка вир става”. Редица известни личности вече се включиха в кампанията и заявиха решението си да почиват това лято в България. Ники Илиев, Валери Йорданова, Ивайла Тодорова и още много други … Искате ли да сте като тях? Последвайте примера им и се присъединете в кампанията на Luxury Discounts!

Party Time, Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Почивката на българското море тази година ще е по-изгодна, отколкото в чужбина”

Leave a Reply