Какъв цвят да е роклята ми

Jun 21, 2020 Няма коментари by

Всяко момиче желае да бъде принцеса, а без правилната рокля, това не е възможно. На пазара ще откриете широк диапазон от модели, сред които да откриете точно този, който ще ви накара да засияете. Едно от най-важните неща е добре да подберете цветовете, които ви подхождат.  Разнообразието от рокли от creative-bg.net ще ви помогне да направите най-добрият избор. Всички модели са последен писък на модата, а специалните ни оферти ще ви помогнат да се сдобиете не с една, а с няколко прекрасни тоалета за горещите летните дни. Разгледайте и се възползвайте още сега.

 

Моден цвят на 2020

Цветът на годината се определя от Пантон. Специалистите от американския институт определиха класическото синьо за модно през 2020 година. То се смята за успокояващ и нежен цвят, като различните му нюанси подхождат на всяка женска фигура. Роклите в синьо можете да използвате за официални поводи, за срещи с приятели или дори разходка в парка. Модните тенденции сочат още, че както дългите, така и късите рокли са отново на мода. Използвайте различни комбинации от синьо както и други цветови гами, защото освен кройката и модела, определено те са от значение за вашата перфектна визия. Най-важното, за да изглеждате красиви е да се чувствате удобно в своите дрехи.

 

Рокля в два цвята

Някои цветови комбинации никога не излизат от модата, а когато ги изберете, със сигурност ще привлечете внимание към себе си. Сред най-разпространените комбинации са:

  • бяло и черно;
  • бяло и златно;
  • синьо и черно.

Горепосочените цветове се комбинират чудесно помежду си. Изберете бяло и златно за официален повод и добавете към тях обувки на висок ток. В синьо и черно изберете тоалет за работния ден в офиса. Така ще бъдете напълно в крак с модата според пантон. Бяло и черно е класика, която трябва да присъства във всеки женски гардероб. Ако, в същото време, не сте фен на цветовите комбинации, залагайте на един пастелни и нежни тонове. Подходящи са за всеки повод.

 

Флорални мотиви

Роклите на цветя можете да използвате в ежедневието, но не трябва да пропускаме факта, че флоралните мотиви са чудесен избор и за официални вечери и събития. Те носят настроение, както на вас, така и на околните и буквално ви карат да сияете. Флоралният мотив може да бъде и акцент, което ще покаже вашата увереност, сериозност и решителност. Отново избирайте модели, които имат синьо по тях.  На класическото синьо винаги може да се разчита. Именно със своята семплост ще ни помогне да изпъкнем и да бъдем неотразими. Освен красота, той показва вашето спокойствие и душевен мир.

Lifestyle, Дрешки, Красота

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Какъв цвят да е роклята ми”

Leave a Reply