The Drummers of Japan – YAMATO

Feb 12, 2010 Няма коментари by

Японските барабанисти Ямато се са отново в България на 11 април, зала 1 на НДК, с нова програма, наречена “Matsuri – Fiesta”.

“Откакто сформирахме групата Ямато, говорим за ритъм и звук. Връзката между всеки удар е много важна при свиренето на тайко. Тя рефлектира поредицата мигове, които изграждат живота ни. То е нещо като обща история, която се базира на връзката между отделните хора, подобно на обществата, които са съставени от живеещи съвместно хора. И ако виждаме себе си като частици от населението на земята, ние с изненада и вълнение ще открием, че по подобен начин нашят пулс свързва минало и бъдеще и така съществуваме. Ние влагаме своята мисъл и енергия в дълбокия звук на всеки удар. Удряме барабаните, за да отграничим важността на “един удар, един звук, една пиеса, едно изпълнение” и “един шанс в живота ни” в живото представление на Ямато.”, заявява създателя и ръководителя на групата Маса Огава.


С това въодушевяващо заглавие се слага началото на фиестата, която предстои да изживеем с Ямато. Барабанистите създават изцяло нова и различна атмосфера със спираща дъха хореография на светлина и звук. С тази нова визия, но със стария силен дух е гарантирано невероятното изживяване, наречено Ямато.

Билети за японските барабанисти Ямато може да намерите в мрежата на Тикет Плюс (www.ticketplus.bg) в интернет и на касата на НДК, в Дюкян Меломан и много други каси (адресите на сайта на Тикет Плюс).

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “The Drummers of Japan – YAMATO”

Leave a Reply