Топ факти, които трябва да знаете за бранда Lui Jo

Aug 27, 2020 Няма коментари by

Реклами на какви ли не марки се появяват в интернет пространството и ви заливат в молове, по билбордове и други? Със сигурност е така, но ако само веднъж в живота си сте си купили нещо от марката Lui Jo, то вие вече определено ще искате да повторите.

И определено ще се съгласите с твърдението, че този бранд е нещото, което се нуждаете.

Ето и водещите причини Lui Jo да е толкова страхотна марка.

Името ѝ има интересен произход

Основана от италианските братя Марко и Вани Марци през 1995 г. в Капри, Италия, марката е обединение от два прякора. “Джо” е на тогавашната приятелка на Марко, а самият той накратко я наричал „Луи“.

Има дрехи за всеки повод

Можете да си намерите страхотни предложения както за офиса и ежедневието, така и за официална вечеря. А с наближаването на есента, именно сега можете да си купите страхотно яке Lui Jo и то на промоционална цена.

Много звезди са били в рекламните кампании на бранда

За този бранд постоянно се снимат топ модели и любими актьори от цял свят. Нима това не е достатъчно доказателство, че дрехите са невероятни?

Ако искате да постигнете бляскав външен вид, точно такъв като на холивудска звезда, то тогава не се колебайте и още днес си поръчайте някоя нова и красива дреха от именитите италиански дизайнери.

Гарантираме ви, че ще останете доволни.

Магазини навсякъде

Модната марка се продава на дребно в повече от 50 страни по света. Следващия път, когато сте на екскурзия с половинката си, можете да се отбиете до бутика на любимата си марка и да се отдадете на малко заслужен шопинг!

Елегантност и само елегантност

Въпреки че има дрехи за всеки повод и за всяко място, марката Lui Jo винаги предлага много стил и елегантност на своите клиенти. Ето защо те са запленени от нея и винаги се връщат за още.

Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Топ факти, които трябва да знаете за бранда Lui Jo”

Leave a Reply