Motorola подкрепя Home Mountain Bike Cup

Oct 16, 2020 Няма коментари by

Много страсти и адреналин предстоят този уикенд на Витоша. Близо 100 състезатели от всички краища на България ще премерят сили за Home Mountain Bike Cup. Състезанието в най-атрактивната дисциплина от планинското колоездене – спускане, по традиция предизвиква много емоции и предлага зрелищни моменти за зрителите.

Трасето за спускане „Бай Кръстьо“ над Драгалевци по което ще се проведе надпреварата е с дължина около 2 км и включва множество стръмни, скоростни отсечки и различни естествени и изкуствени препятствия, като корени, камъни, скокове, дропове и други.

Като една от най-динамично развиващите се технологични компании, Motorola продължава да подкрепя младите таланти в спорта и Home Mountain Bike Cup не прави изключение. Motorola е сред спонсорите на осмото издание на екстремното състезание и осигурява награди в една от категориите. Фаворити сред участниците са лицата на Motorola – Изабела Янкова и Димитър Мазнейков. В духа на компанията е да подкрепя обещаващи млади спортисти и да им помага да реализират потенциала си. Изабела и Димитър са само на 16 години, но вече са състезатели по планинско колоездене от световна величина.

Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Motorola подкрепя Home Mountain Bike Cup”

Leave a Reply