Пет неща, които всеки мъж трябва да има в гардероба си

Feb 02, 2021 Няма коментари by

 

Сезоните идват и си отиват, но добрият стил е вечен. Гардеробът на мъжа не е нещо, което трябва да се развива случайно,фокусът трябва да бъдат дрехите и аксесоарите, които се намират в един джентълменски гардероб. И ако трябва да заложим и на стилен бранд, безспорно изборът пада на Ted Baker.

Ето 5-те неща, които всеки мъж трябва да има в гардероба си.

  1. Риза

Не можете да отидете на официален повод като вечеря или сватба с чифт дънки и тениска. За тези случаи изберете класическа риза. Тя се съчетава и с панталон, и с дънки и променя визията на всеки мъж.

Що се отнася до цвета, абсолютно задължително за гардероба на господата е класиката – бялата риза. Носете я с отворена яка или с костюм и вратовръзка.

Но не можете да носите бяло през цялото време. Класическа риза в светъл цвят, като розов или син, ще допълни перфектно работния външен вид или ежедневно облекло през уикенда.

  1. Тениска

Независимо дали носите тениска  с дълъг ръкав или къс ръкав, тя остава крайъгълен камък за гардероба, защото се комбинира с толкова много неща. Тя може да се носи с дънки, под сакото, с панталон или дори под ризата.

  1. Вратовръзка

Да, не всеки обича да носи вратовръзка, но е добре да имате една в гардероба си. Ако се чудите каква – заложете на класиката – едноцветна, която да се комбинира с всякакъв цвят ризи.

  1. Класически сини дънки

Всеки мъж има нужда от чифт дънки. И за да играете на сигурно, изберете класическо синьо. Може би най-универсалният артикул в мъжкия гардероб, дънките могат да се носят с почти всичко.

  1. Чинос

Те са идеални за ежедневието, удобни са и се предлагат в много цветове. Вървят и с тениска, и с риза. Изобщо са нещо, което трябва задължително да имате.

 

Любопитно, Съвети

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Пет неща, които всеки мъж трябва да има в гардероба си”

Leave a Reply