Motorola и изгряващата звезда от WTA София Кенин анонсират стратегическо партньорство

Feb 05, 2021 Няма коментари by

 

Motorola с въодушевление анонсира ново партньоство със световния топ 5 тенис състезател София “Соня” Кенин. Парньорството е първото глобално обвързване с бранд, откакто Кенин влезе в професионалния спорт на 16 годишна възраст и ще даде възможност както на Motorola, така и на Кенин да се развиват заедно в следващата фаза от нейната кариера.

Като част от партньорството Кенин ще носи тренировъчен екип с иконичното лого на Motorola по време на всички тренировки и участия. В допълнение към това 22-годишната американска тенис състезателка ще ползва иконичния motorola razr 5G по време на партньорството.

“За мен е чест да бъда партньор на Motorola в предстоящия сезон”, казва Кенин. “През последните години компанията показа колко отдадена е на развитието на тениса и много се вълнувам да бъда официална част от Moto отбора”

“Не е тайна, че Соня се доказа като основен претендент за титлата и сме горди толкова силен и вдъхновяващ атлет да представя компанията, иконичното ни лого и да споделяме обща страст към успеха”, казва Руди Калил, VP и генерален мениджър на Motorola за Северна Америка. “Вълнуваме се да приветстваме Соня в семейството на Motorola и с нетърпение очакваме да създадем и споделим заедно още повече вълнуващи моменти с нея и нейните лоялни фенове по света”

Понастоящем Кенин се подрежда на No. 4 в WTA сред самостоятелните състезатели. Тя стартира сезон 2020 със спечелване на първата си титла от Големия шлем през януари, която беше последвана от няколко признания и постижения през годината. Кенин приключи 2020 г. с признанието за Играч на годината на женската асоциация по тенис.

Първата значима поява на Кенин за 2021 г. ще се състои следващата седмица по време на Големия шлем, където тя ще защитава шампионската титла.

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Motorola и изгряващата звезда от WTA София Кенин анонсират стратегическо партньорство”

Leave a Reply