5 ежедневни продукта, които трябва да имаш в несесера си за грим

Apr 16, 2021 Няма коментари by

Гримът е неразделна част от ежедневието на много дами. Повечето от нас носим в дамската си чантичка несесерче с ежедневни гримове, които да са винаги на разположение. Винаги може да се наложи след работа да отскочим на вечерно, бляскаво събитие.
Независимо дали си любителка на ежедневния грим или предпочиташ по-тъмните вечерни нюанси, има няколко основни продукта, без които не трябва да напускаш дома си. Ние ги подбрахме за теб.

  1. Фиксиращ спрей 

Той може да бъде спасител не само за твоя грим, но и за кожата ти. В горещите дни фиксиращият спрей може да ти помогне да задържиш грима си на място, като ти даде освежаващо усещане. В студените дни помага за възстановяване на влагата, като гарантира, че няма да загубиш блясъка си през целия ден. Един от най-популярните спрейове за лице е този на MAC Fix +, който предлага множество предимства – фиксация и хидратация.

 

Гланц за устни

Добрият гланц за устни може драстично да промени начина, по който изглеждаш и затова повечето дами осъзнават неговата стойност. Той не само поддържа устните ти хидратирани, но и ги прави да изглеждат по-плътни и обемни. Освен това, можеш да започнеш работния ден само с гланц за устни, без да носиш какъвто и да е друг грим. Също така можеш да преобразиш дневния си грим във вечерен блясък с малко усилия, което ти дава бързо решение при смяна на плановете в последния момент. Гланцът за устни на NL Beauty – NO FILTER, Limited Edition e с уникален nude нюанс и невероятен блясък и аромат, което го прави прекрасен избор за твоя несесер.

 

Кърпички за премахване на грим

Кърпичките за премахване на грим са от съществено значение за всеки несесер за грим. Няма нищо по-лошо от нанасянето на нов грим върху стария. В крайна сметка, кожата изглежда неравна и с несъвършенства, дори и преди това да е била гладка и ефирна. Винаги се уверявай, че си премахнала предишния грим, преди да нанесеш нов свеж слой. Ако не носиш грим, все още можеш да използваш кърпички за премахване на грим като почистващо средство, тъй като през целия ден кожата ти е изложена на замърсявания, себум и пот, които могат да причинят раздразнения и пъпки, ако не се почистят.

 

Слънцезащитен крем

Когато приготвяш ежедневните си грим продукт, не забравяй да включиш слънцезащитен крем. Добрият вид на грима започва с добър режим на грижа за кожата. От съществено значение е да предпазиш кожата си, особено от UV лъчи, които причиняват фини линии, слънчеви изгаряния и други кожни проблеми. Затова трябва да включиш слънцезащитен крем в несесера си за грим, независимо от своята рутина. Ние препоръчваме минералния флуид за лице на Clinique – Broad Spectrum SPF 50. Винаги избирай фактор SPF 50 за всички сезони и не забравяй – зимата също се носи ежедневно слънцезащитен крем.

 

 

Парфюм в размер за пътуване

Колкото и красиво да е направен гримът ти, неприятната миризма винаги може да развали доброто впечатление на хората и да развали бляскавата ти визия. А това гримът не може да поправи. Въпреки че не можеш да избегнеш изпотяването, можеш да избегнеш нежеланите неприятни миризми, натрупани през деня. Винаги трябва да имаш под ръка любимия си парфюм в травъл размер, за да си сигурна, че ухаеш добре през целия ден. Придържай се към един аромат, за да стане той запазена твоя марка.

Красота

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “5 ежедневни продукта, които трябва да имаш в несесера си за грим”

Leave a Reply