Как да търсим правата си в случай на пътен инцидент

Apr 20, 2021 Няма коментари by

 

Едно от най-страшните неща, които се случват днес са катастрофите. За съжаление никой не е застрахован от такава, а много често причините са заради качеството на пътя, заради несъобразена скорост, заради своеволие на шофьора на някой от автомобилите, заради самочувствието, че някой може да шофира, а се оказва, че няма опит. Инциденти се случват и заради заспиване на волана, здравословен проблем при шофьора (прилошаване/ сърдечен удар/ внезапна отпадналост), заради отклоняване на вниманието, заради климатични условия (силен дъжд/ сняг/ виелица/ мъгла/ буря)…Списъкът може да продължи още дълго, но по – важни са последствията, които един такъв инцидент носи. Особено ако в него има човешки жертви.

За съжаление статистиката съвсем не е добра. Истината е, че катастрофите на пътя всяка година стават все повече, а с това и жертвите и ранените. А тогава материалните щети нямат толкова голямо значение.

Шокът от такова преживяване е огромен – както за потърпевшия, така и за неговото семейство. Много е важно при пътен инцидент да се потърси квалифицирана правна помощ, която да се бори да защитава правата на постаралия или семейството му.

Да се намери добър адвокат при ПТП може да се окаже от решаващо значение при решаването на вашия казус. Той ще може да консултира за последващите стъпки, да води дела, да работи за това да се получи обезщетение при смърт птп.

Само квалифицирано лице – юрист е способно да защити по възможно най-добрия начин интересите и да води целия път в търсене на правата на пострадалия, в набавяне на необходими документи, работа с различни институции, правни съвети, защита в случай на съдебни дела и т.н.

Много е важно човек да знае към кого да се обърне, защото добрият и опитен адвокат, с достатъчно знания, може да се окаже решаващ за постигане на справедлив казус и за справедливо решение.

 

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как да търсим правата си в случай на пътен инцидент”

Leave a Reply