Влогърът Мартин Светославов – Мъци с дебютен роман

May 14, 2021 Няма коментари by

С над 322 000 последователи Мартин Светославов – Мъци е един от най-популярните YouTubе знаменитости. През 2020 г. на пазара се появи неговата първа книга – искрената и забавна „Лисица“, посветена на пътя му от създаването на „Мъци канала“ до днес.
Година след публикуването ѝ младият влогър ще изненада почитателите си с дебютния си роман „Чифт“ – напрегната и мрачна история, вдъхновена от традициите на английската криминална литература.
Джак и Хари – двама приятели още от детството си, съквартиранти и студенти по криминалистика в Лондон – се оказват одобрени да присъстват за пръв път на разследването на убийство на виден аристократ. Така в разгара на нетипично горещо английско лято те поемат към затънтено графство, за да станат част от екипа на главен инспектор Мейсън.
Случаят сякаш е предварително решен, но скоро в имението Леополд започват да се случват необясними неща, а поведението на главния разследващ от ден на ден става все по-подозрително.
Случило ли се е изобщо убийството, което трябва да бъде разследвано? И защо напълно неопитни студенти са допуснати до мястото на местопрестъплението?
Джак и Хари бързо откриват, че нищо не е такова, каквото е изглеждало в началото. И че няма на когото другиго да се доверят, освен един на друг.
Наситен с екшън и множество обрати, „Чифт“ от Мартин Светославов – Мъци предлага забавна и напрегната история, подходяща както за подрастващи, така и за по-възрастни читатели.
Премиерата на книгата и фен среща, на която всички почитатели ще могат да получат автограф от човека, който направи на пух и прах всички „лисици“ из родните ширини, ще се състои на
на 19 май от 16:00 ч. в книжарница „Сиела“ на ул. „Граф Игнатиев“ 44! Входът е свободен и на събитието ще се спазват всички противоепидемични мерки.

Книги

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Влогърът Мартин Светославов – Мъци с дебютен роман”

Leave a Reply