AOC разширява своята гейминг екосистема

May 25, 2021 Няма коментари by

AOC, водещият международен бранд за гейминг монитори, разширява своята продуктова категория за гейминг аксесоари, която за първи път беше представена през март с двата модела слушалки GH200 и GH300. Сега продуктовата линия се обогатява с нов хедсет (GH401), както и с гейминг периферия: мишки, истински механични клавиатури и такива, които придават усещане за механични клавиатури, както и подложки за мишки. Новите продукти са разпределени в три сегмента, за да отговарят на нуждите на различни типове потребители: състезателната серия AGON 700 на ниво електронни спортове, среден клас серия 500 и базовата серия 200. Новите аксесоари са заявка за разширяване на категорията с повече продукти в близко бъдеще. 

Геймърите знаят, че за да спечелят надмощие на състезателното бойно поле, от значение за успеха са не само уменията, но и подходящото оборудване. Гейминг мониторите на AOC с висока честота на опресняване и ниско време за реакция осигуряват бърза визуална обратна връзка, така че играчите могат да реагират мигновено. С новите попълнения в портфолиото на AOC геймърите ще получат почти пълна игрова екосистема, която ще им позволи да избегнат затрудненията с периферията си, а действията им ще бъдат превеждани в света на играта възможно най-точно и  най-бързо. 

“Откакто AOC влезе в света на игрите, ние се стремим да създаваме най-добрите продукти на пазара. Като #1 в сегмента на гейминг мониторите, ние се посвещаваме на идеята да разширим нашата история на успеха още повече. Затова сме развълнувани да представим изключително адаптивни и вдъхновени от опита ни гейминг аксесоари, които перфектно се допълват с останалите продукти на AOC” – заяви Щефан Зомер, Директор Маркетинг и Бизнес мениджмънт в AOC International Europe.

Превъзходни гейминг клавиатури

Първокласната AGON клавиатура AGK700 със 115 програмируеми клавиши е оборудвана с висококачествени Cherry MX Blue/Red суичове за по-добра звукова и тактилна обратна връзка, като включва n-key rollover (неограничен брой едновременни натискания на клавишите) и 100% anti-ghosting за плавно гейминг преживяване. Алуминиевият корпус на AGK700 е здрав и предназначен за напрегнати състезания. 

Специалните макро клавиши позволяват клавиатурата да контролира гейминг режимите (RTS, FPS, Racing) и RGB подсветката на определени AGON монитори, за да обедини цялата AGON екосистема. Синхронизацията на осветлението позволява цялото оборудване – от монитора до мишката, клавиатурата и подложката – да пулсира цветно в унисон. AGK700 идва с магнитна, подвижна подложка за китки с кожено покритие за допълнително усещане за лукс. Функцията USB pass-through добавя лесно достъпен USB порт за свързване на други периферни устройства. 

Средният клас GK500 със 104 програмируеми клавиши е оборудвана с Outemu Red/Blue механични суичове, n-key rollover и 100% анти-гоустинг. Освен това GK500 е съвместима с Light FX на AOC и може да се синхронизира с мониторите. Както AGK700, така и GK500 идва с допълнителен комплект W, A, S, D клавиши и оплетен USB кабел с конектор със златно покритие. И при двата модела профилите на клавиатурата могат да се запазят на вградената памет чрез софтуера G-Tools, а по-късно да бъдат променени директно от клавиатурата без нужда от софтуер. Предлагането на вариантите на механичните клавиатури GK500 и AGK700 с Blue или Red суичове може да се различава в зависимост от държавата. 

Базовата гейминг клавиатура GK200 е снабдена с мембранни суичове, които придават усещане за „механична клавиатура“. Тя е устойчива на разливане, за да се чувстват геймърите сигурни, ако случайно разлеят любимата си напитка в разгара на битката. GK200 е оборудвана със светлинни ефекти, имитиращи дъга, за допълнителен акцент, а за още повече удобство при продължителни игрални сесии, тя идва с подвижна подложка за китките. 

Изключително прецизни гейминг мишки

Новата продуктова линия периферни устройства на AOC включва и гейминг мишки в три варианта, които използват висококачествения оптичен сензор Pixart. И трите мишки поддържат 1000 Hz скорост на отчитане и 1 мс време за предаване. AGM700 и GM500 могат да синхронизират RGB подсветката си със сериите клавиатури 500/700 и определени AGON монитори. И двете мишки са снабдени с 1,8 м USB кабел с оплетка и конектор със златно покритие. 

Премиум мишката AOC AGM700 е подходяща за ползване с дясна ръка и има функции, които позволяват повишено ниво на персонализация. Сензорът Pixart 3389 предлага 16000 Real DPI резолюция, 400 инча/сек. скорост на проследяване и 50 g ускорение, за да отговори на бързите движения на геймърите, които играят състезателни игри. Теглото на мишката може да се настройва с пет допълнителни тежести (по 5 г всяка), за да се постигне максимална ергономичност. За допълнителна издръжливост в левия и десния бутони са вградени висококачествени Omron суичове с 50 милиона натискания живот. 

AOC GM500 е подходяща за ползване с лява и дясна ръка и е оборудвана с Pixart 3325 сензор, който поддържа 5000 Real DPI резолюция, 100 инча/сек скорост на проследяване и 20 g ускорение, за да може с лекота да проследява точните и бързи движения. GM500 също има издръжливи Omron суичове. Всичките ѝ 8 бутона са програмируеми с помощта на AOC G-Tools. 

AOC GM200 е мишка за дясна ръка с 6 бутона и сензор Pixart 3519 (4200 real DPI, 48 IPS и 10 g). За повече прецизност бутонът за превключване на DPI позволява бързо преминаване между 800-1600-2400-4200 DPI. 

Солидна основа

Подложката за мишка AMM700 придружава клавиатурите и мишките от серията AGON и завършва целия пакет. Микротекстурираната повърхност предлага лесно движение и осигурява точно проследяване на гейминг мишките, а гумената основа срещу плъзгане гарантира, че мауспадът няма да се движи неволно. Страничните RGB LED диоди могат да бъдат персонализирани с 4 светлинни ефекта и могат да се синхронизират с останалите AOC периферни устройства/монитори чрез G-Tools софтуера.

С новата гейминг периферия AOC усъвършенства своята гейминг екосистема, за да създаде по-завършено и по-хармонизирано гейминг оборудване, като извежда игралното преживяване на изцяло ново ниво. Очаквайте още вълнуващи гейминг продукти от AOC!

G-Tools
За персонализация на бутоните на мишките и клавишите на клавиатурите, записвания на макроси и управление, персонализиране на RGB ефекти и синхронизация на светлинните ефекти между различни устройства, AOC разработи свой собствен софтуер: G-Tools. Този софтуер ще бъде достъпен за сериите 500 и 700. Той се поддържа и от някои модели монитори AGON.

Всички AOC гейминг периферни устройства идват с 2-годишна гаранция. 

Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “AOC разширява своята гейминг екосистема”

Leave a Reply