Mellow Mood ни потапят в пъстрия свят на РЕГЕТО

Jun 22, 2021 Няма коментари by

Най-успешната италианска реге-банда Mellow Mood идва в България за първи път в пълен състав, за да потопи музикалните фенове в света на РЕГЕТО. Жънещите успехи из цяла Европа музиканти ще са хедлайнер на фестивала UpTown, който си поставя амбициозната цел да подкрепя и развива музикалната култура в България чрез организирането на поредица от тематични събития и фестивали.

Тази година UpTown темата е РЕГЕ, а сцена на събитието ще е „Арена София“ (столичен колодрум Сердика) в Борисовата градина. Именно там на 26 юни Mellow Mood ще ни пренесат в пъстрия свят на РЕГЕТО, представяйки на публиката уникална смес от автентичния звук и най-новите тенденции в ямайската музика. Имащи зад гърба си хиляди последователи, европейско признание и участия на фестивали от ранга на Rototom Sunsplash и Sziget, италианците от Mellow Mood ще забият в София заедно с родните Wickeda, Мерудия, Jahmmi и People of Maga, които тази година са част от UP Talent.

Целият този музикален оазис в парка на Борисовата градина ще бъде допълнен с разнообразие от барове и слънчево настроение, а рано отворените врати за събитието предоставят невероятна възможност за прекарването на деня в компанията на близки и приятели под звуците на любима музика в парка.

Бандите ще излязат на сцена след 16:00 ч., a билетите са в продажба в Eventim и партньорскта им мрежа на цени от:

35 лв. (Standart)
45 лв. (Door) – в деня на събитието – 26 юни 2021

Поръчайте Вашия билет тук >>  http://bit.ly/UpTownFestSofia

Concerts, outdoor

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Mellow Mood ни потапят в пъстрия свят на РЕГЕТО”

Leave a Reply