Маникюрът – защо е важен

Jul 05, 2021 Няма коментари by

 

Смятаме, че маникюрът е лесната част от нашата завършена визия – оформяне, лак и готово. Но не винаги това е достатъчно. Понякога е нужна терапия за ръце и нокти, тъй като климатичните условия, работната среда, домакинската работа нанасят вредни следи върху нашата кожа и нокти. Трябва да полагаме грижи, за да се чувстваме здрави и красиви. Освен при жените грижата за здрави ръце и нокти се отнася и за мъжете. Те също имат нужда ръцете и ноктите им да са здрави, гладки и силни.

Ако нямате време в забързания ежедневен живот, който ни заобикаля, а желаете да сте добре поддържана и с изключителен маникюр жена, можете да се доверите на професионалистите от маникюр Бургас – студио за маникюр и педикюр „Hrisi nails“. Нашите маникюристи следят актуалните модни тенденции при лакирането, формата и грижата за маникюра и педикюра. Работим с най-добрите продукти от бранша, които са доказали своето качество и целогодишните обучения ви гарантират качество и стил.

Важни неща, на които да обърнете внимание са да държите ръцете си чисти – това предотвратява попадането на бактерии и гъбички, които се задържат върху нокътната плочка или под нея. Носете ръкавици при миене на съдове, почистване или използване на химикали. Подрязвайте ноктите си редовно, но не изрязвайте кожичките, по-добре ги подбутнете с нокът или със специален уред за кожички. Използвайте хидратант.

Един красив, поддържан и добре направен маникюр впечатлява и носи радост и положителни емоции. Жената се чувства красива, забележима и значима. Предлагам ви да посетите студио „Hrisi nails“. Разнообразието от предложения ще ви помогнат да изберете най-подходящия за вас дизайн съчетан със сезонът и актуалните тенденции. Идеите, които могат да предложат не само от страна на цветовата гама, а и на форма и дължина на ноктите. За вас остава да изберете идея и да бъдете неотразими.

Перфектният маникюр е една от визитните картички на всяка жена. Добре поддържаните нокти се забелязват отдалеч. Добре поддържаният маникюр е признак на здраве, отговорност към здравия външен вид и стил към цялото излъчване на жената, на нейния имидж.

Ние от студио „Hrisi nails“ сме готови да откликнем на всеки нужен детайл за изграждане на перфектния маникюр и педикюр. Убедени сме, че красотата е преди всичко увереност и се стремим да накараме всеки да се чувства невероятно. Предлагаме разнообразни услуги на високо професионално ниво, ще усетите позитивна и приятна

атмосфера, в която ще ви заредим положително и ще се погрижим да се почувствате специални и желани. „Hrisi nails“ е вашето място.

Красота

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Маникюрът – защо е важен”

Leave a Reply