SteelSeries представя компактната и лека мишка Prime Mini Esports

Sep 15, 2021 Няма коментари by

SteelSeries, световният лидер в периферията за гейминг и електронни спортове, днес обяви новите модели гейминг мишки – Prime Mini и Prime Mini Wireless. Стъпвайки на успеха на награждаваната серия Prime, разработена в сътрудничество с над 100 професионални играчи от цял свят, новият член на серията Prime e мини мишкa с максимална производителност.

 

Удобството и светкавично време за реакция са жизнено важни за бързи атаки, гейминг сблъсъци и (естествено) победи. С ултра лека и ергономична форма с компактен размер, Prime Mini е проектирана да бъде с 12% по-лека, а Prime Mini Wireless – 9% от стандарните мишки.

 

Всяка мишка от серията Prime е оборудвана с Prestige OM(™) превключватели, проектирани да издържат до 5 пъти по-дълго от конкуренцията, с прецизни кликове и със светкавично бързо време за реакция. Революционните Optical Magnetic превключватели, първите OM превключватели в електронните спортове, се задействат на ултра високи скорости, позволявайки на играчите всеки път да изпреварят конкуренцията. Не всички кликове са еднакви – повечето загубват своята прецизност с всеки клик на мишката. Уникалният Prime дизайн използва магнитно ядро, което позволява на 100 милионният клик да е също толкова прецизен, колкото и първият.

 

Разликата между победата и загубата може да е милисекунди. Специално проектирана за съревнование и производителност, Prime серията надгражда 20 годишния опит на SteelSeries в иновациите и сферата на електронните спортове. Основен избор на състезатели като Twistzz и Karrigan от FaZe Clan, Prime серията е създадена в сътрудничество с над 100 от водещите състезатели в електронните спортове в световен мащаб.

 

Всеки елемент от продуктовата линия Prime е ясно създаден с една цел: победа, а високата производителност е стандарт. Характеристиките на устройствата са гъвкави – според нуждите на потребителя. Играчите могат да избират от 5 опции базирани на техния стил на игра, захват и комфорт: Prime Mini, Prime Mini Wireless, Prime, Prime+, и Prime Wireless.

 

 • Prime Mini – Компактна и по-лека. С тествана в състезания по електронни спортове минималистична форма с ултра-лек силует, която е конструирана за дълготраен комфорт, дори и при големи натоварвания. Prime Mini тежи едва 61г. Устройството е с хипер-устойчивата рамка и издържа интензивно износване, а текстурата с матов завършек, осигурява захват без приплъзвания. Сензорът TrueMove Air придава професионална и състезателна производителност, а вградените настройки дават възможност за лесно персонализирането на режими на работа.
 • Prime Mini Wireless – По-малка, лека и безжична. С компактния дизайн на Prime Mini в комбинация с опцията за безжично свързване, Prime Mini Wireless тежи само 73г с цел намаляване на умората в ръката, а най-добрата в класа си батерия осигурява над 100 часа игра плюс бързо зареждане. Всичко необходимо за победа са стандарт, включително хипер-устойчива рамка издържаща на интензивно износване, текстура с матов завършек, осигуряваща захват без приплъзвания, както и TrueMove Pro сензор за професионална производителност и вградените настройки, които дават възможност за лесно персонализиране на режими на работа.
 • Prime – Играй като професионалист. Създадена съвместно с водещите играчи в електронните спортове в световен мащаб, мишката Prime е тествана в състезания и създадена, за да предложи продължителен комфорт при най-високо натоварване при игра. Оригиналният и свръхлек Prime дизайн, само 69г, създаден с цел намаляване на умората в ръката при повдигане, а ултра-устойчивия дизайн и текстурата с матов завършек, осигуряват захват без приплъзвания. TrueMove Air сензора за професионална производителност с истинско 1-към-1 проследяване, плюс проследяване на наклона с цел елиминиране на нежелани движения под ъгъл, както и бързите фликове са стандарт.
 • Prime+ – Играй като професионалист с опции за персонализация. Мишката Prime+ взема внимателно проектираната форма, хипер-устойчивия дизайн, с текстурен, матов завършек, и добавя възможност за цялостна персонализация, благодарение на вградените настройки, при който не изисква допълнителен софтуер. Свръх лекият корпус е само 71г, а TrueMove Pro+ сензорът предоставя професионална производителност, благодарение и на с допълнителен сензор, засичащ височината на повдигане на мишката.
 • Prime Wireless – Играй като професионалист, благодарение на безжична свобода, която тази мишка ще ти даре. Prime Wireless притежава всички характеристики на Prime и има най-добрата в класа си батерия, която предоставя над 100 часа игрално време плюс бързо зареждане.Тежаща само 80г и с компоненти внимателно оптимизиран за безжична игра.TrueMove Air сензорът предоставя професионална производителност с истинско 1-към-1 проследяване и вградените настройки с лесен избор на опции.

 

Победата е всичко! За да се върнат у дома с трофей, сетивата на играчите трябва да работят на най-високи обороти. Когато става въпрос за гейминг звук – слушалките Arctis Prime е новия член в семейството на награждаваната серия Arctis. Слушалките, които са тестваните в множество гейминг битка са удобни, олекотени и с висока производителност. Чрез тях ще се докоснете до уникалния и висококачествен Arctis звук в комлект с последно поколение гейминг микрофон.

 

 • Arctis Prime – създаден съвместно с шампиони в сферата на електронните спортове, „Царят на слушалките“ е с изцяло нови звукоизолиращи наушници, които премахват фоновия шум, докато висококачествените аудио говорители предоставят максимално детайлно разделение на най-високите нива на игра. Arctis Prime използва олекотена и здрава метална конструкция, звукоизолиращ и сертифициран от Discord микрофон, разглобяем 3.5мм кабел, както и опции за увеличаване, намаляване и спиране на звука.

 

SteelSeries е в партньорство със световноизвестни отбори и инфлуенсъри в света на електронните спортове като FaZe Clan, Red Bull OG, SpaceStation, Heroic и Enlife.В допълнение, феновете могат да очакват специални нови епизоди на нашата инстаграм страница SteelSeries включително професионални уроци, highlights и още.

Вдъхновени от рали автомобилите, Prime франчайза съдържа пълна гама от ултра-леки, аеродинамични мишки оборудвани с най-добрата в класа си технология и иновация. Чиста производителност. Без екстри. Налични на SteelSeries.com, цялата Prime Esports линия продукти е достъпна на следните препоръчителни цени:

 

 • Prime Mini – Северна Америка за $59.99 | EMEA (Европа, Близкия Изток и Северна Африка) за €69.99 | APAC (Азиатско-тихоокеански регион) $69.99.
 • Prime Mini Wireless – Северна Америка за $129.99 | EMEA (Европа, Близкия Изток и Северна Африка) за €139.99 | APAC (Азиатско-тихоокеански регион) $139.99.
 • Prime – Северна Америка за $59.99 | EMEA (Европа, Близкия Изток и Северна Африка) за €69.99 | APAC (Азиатско-тихоокеански регион) $69.99.
 • Prime+ – Северна Америка за $79.99 | EMEA (Европа, Близкия Изток и Северна Африка) за €89.99 | APAC (Азиатско-тихоокеански регион) $89.99.
 • Prime Wireless – Северна Америка за $129.99 | EMEA (Европа, Близкия Изток и Северна Африка) за €139.99 | APAC (Азиатско-тихоокеански регион) $139.99.
 • Arctis Prime – Северна Америка за $99.99 | EMEA (Европа, Близкия Изток и Северна Африка) за €119.99 | APAC (Азиатско-тихоокеански регион) $119.99.

 

Изображения с висока резолюция на мишките SteelSeries Prime Mini както и Mini Wireless са достъпни на https://steelseries.box.com/v/Prime-Mini-Media-Kit. Изображения с висока резолюция и видео с химна на SteelSeries Prime са достъпни на https://steelseries.box.com/v/prime-media-kit.

Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “SteelSeries представя компактната и лека мишка Prime Mini Esports”

Leave a Reply