LOGITECH G и RIOT GAMES представят официалното геймърско оборудване на LEAGUE OF LEGENDS

Oct 12, 2021 Няма коментари by

Logitech, водещ иноватор при гейминг технологиите и оборудването, в партньорство с Riot Games, създатели на League of Legends, представи днес серия от колекционерско League of Legends PC оборудване.

Новите модели предлагат същото върхово представяне, което геймърите са свикнали да очакват от Logitech G и са издържани в специфичния Hextech изглед на League of Legends. Наборът от продукти включва Logitech G PRO X Gaming Headset , Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse, Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard и Logitech G840 XL Gaming Mouse pad. 

„Когато обичате игра като League of Legends, се потапяте в нея като в реалния свят,” каза Peter Kingsley, CMO на Logitech G. „Създадохме тази колекция в партньорство с екипа на League of Legends с идеята да съчетаем нашите продукти и технологии от професионален клас и иконичния Hextech дизайн на League of Legends. Хедсетът, клавиатурата, мишката и подложката са облечени в специалните League цветове, създавайки уникална колекция, проектирана да вдъхнови съвършеното усещане от играта.”
В League of Legends, Hextech е магическата технология, която захранва области с Piltover и Zaun. При създаването на Hextech чистите и подредени геометрични форми на вдъхновената от art deco архитектура се съчетават с насочена магическа сила, което дава комбинация от модерно и фантастично. Като официален дизайнерски език на марката League, Hextech не само дава енергия на геймърите, но и ги насочва.
„Развълнувани сме да продължим сътрудничеството си с Logitech G,” каза Ashley Maidy, Ръководител потребителски продукти в Riot Games. „Те са фантастичен партньор по отношение на геймърското преживяване и карат League of Legends да оживее. Новата колекция от професионален клас подобрява изживяването на всеки геймър като пренася нашата Hextech технология в продукти с безупречно представяне.”

PRO X Gaming Headset League of Legends Edition е създаден да вдъхнови League феновете и да подобри представянето на състезателните играчи. Изграден на базата на доказаната PRO X технологията, която е развита заедно с и за Esports професионалисти, този хедсет включва премиум изработка за изключителен комфорт и издръжливост, Blue VO!CE технология за безупречна комуникация и 7.1-канален съраунд звук за максимално потапяне и яснота.

PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition е с компактен дизайн без цифров блок, който освобождава място на масата за маневри с мишката при ниска чувствителност. Тя включва издръжливите GX Brown Tactile суичове , които предлагат отчетлива обратна връзка, без да бъдат твърде шумни и разсейващи. Клавиатурата включва програмируема LIGHTSYNC RGB подсветка и вградена памет и позволява на геймърите да персонализират и съхраняват своите комбинации за турнири.

Logitech G добавя и PRO Wireless Mouse League of Legends Edition. Тази мишка работи с LIGHTSPEED Wireless, има ултра лека форма, HERO 25K сензор за прецизно прицелване до ниво пиксел и 50-милиона клика издръжливост. С 4-8 персонални бутона, включително четири странични, които могат да се отстранят, PRO Wireless Mouse предлага контрол и прецизност на професионално ниво.

G840 XL Gaming Mouse Pad донася Summoner’s rift на вашето бюро и свързва цялата колекция. Щедрият ѝ extra-large формат 900 мм x 400 мм предлага постоянна и стабилна височина от 3 мм, за да елиминира рисковете от влияние върху движенията на мишката като същевременно предлагам максимален брой опции за конфигуриране при игра.

Част от колекция, която е повече от геймърско оборудване, тези инструменти са легендарни, подсилени с магия, закалени от науката и владени от шампиони.

Цени и наличност
От днес всички продукти са налични на LogitechG.com. PRO X Gaming Headset League of Legends Edition ще се продава в България за 249,99 лв. с ДДС, PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition – 249,99 лв. с ДДС, PRO Wireless Mouse League of Legends Edition – 249,99 лв. с ДДС и Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition – за 99,99 лв. с ДДС.

Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “LOGITECH G и RIOT GAMES представят официалното геймърско оборудване на LEAGUE OF LEGENDS”

Leave a Reply