Нова българска платформа помага да си създадем CV и го пази в “облака”

Oct 15, 2021 Няма коментари by

 

Подготовката на CV е изключително важна част от процеса на кандидатстване за работа. Едно добре оформено CV може да се окаже решаващо за получаването на желаната работа, по-добра заплата и дори по-висока длъжност.

 

Реално това е първият официален контакт между кандидат и работодател, което предполага да бъде създадено така, че да получите предимство пред останалите кандидати. Целта на CV – то е една – да представи по най-добрия начин предишен трудов опит, квалификации, образование, умения.

 

В мрежата могат да се намерят десетки темплейти на CV, които веднъж попълнени могат да се разпечатат, а коригирането им е невъзможно или поне сложно.

 

Екипът на една нова българска платформата си е поставил за цел да промени това и да създаде нов стандарт в подготовката на CV. Тя се нарича CV1.bg и е бърза и лесна за използване платформа, която е напълно безплатна за всички.

 

Потребителят може да избира измежду 10 различни темплейта за CV – то си. Системата е много интуитивна, за да може кандидатстващият буквално за минути да създаде професионално изглеждащ документ. Платформата поддържа девет езика (датски, шведски, английски, испански, руски, френски, португалски, немски и български), на които може да се генерира автобиографията.

 

След като се попълни информацията по избрания темплейт, документът се запазва автоматично в профила и може да бъде изтеглен, както и да се редактира по всяко време. Платформата е много интуитивна и лесна за разбиране. Тя е написана на React (JavaScript библиотека с отворен код за изграждане на потребителски интерфейс).

 

От екипа на сайта обещават в скоро време надграждане на платформата и много иновативни идеи, сред които възможност за написване на мотивационно писмо, което също да се съхранява в облака и да бъде достъпно за потребителите по всяко време, от всяка точка на света.

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Нова българска платформа помага да си създадем CV и го пази в “облака””

Leave a Reply