Д-р Снежана Атанасова и Доц. Д-р Дончо Етугов обсъждат опасните новообразувания по кожата

Jan 11, 2022 Няма коментари by

Дерматолозите д-р Снежана Атанасова и Доц. Д-р Дончо Етугов ще обсъдят оперативната дерматология и опасните новообразувания по кожата.

На 13 януари (четвъртък) от 19:00ч. те ще коментират и дават съвети по темата: „Оперативна дерматология“.

Въпросите, които ще бъдат разисквани са: Какво е оперативна дерматология? Какви новообразования са опасни и как да ги следим? Защо се появяват папиломи, има ли и за тях решение? Съвети за профилактиката. Кои специалисти да търсим? Д-р Атанасова и Доц. Д-р Етугов ще отговорят на всички, които задават въпроси по време на прекия ефир.

Д-р Снежана Атанасова, собственик на клиника „ATA DERMA“  е дерматолог с повече от 10 години практика в България.

Притежава две висши медицински образования – завършва медицина в Русия, а след това се дипломира и в Еберхард – Карл Университет Тюбинген, Германия. Специализира дерматовенерология в Русия и България. Д-р Атанасова е председател на Асоциацията на естетичните дерматолози в България (АЕДБ).

Доц. Д-р Дончо Етугов завършва Медицинския университет в София през 1996 г. Придобива специалности по дерматология и венерология през 2001 и здравен мениджмънт през 2005 г.

Специализира обща дерматология в университетската болница „Сейнт Луи” в Париж, оперативна дерматология и болести на вените на долните крайници във „Фридрих Шилер Университет” в Йена – Германия, а също в Рим и Атина.

Зрителите ще могат да наблюдават и участват в живото предаване в Инстаграм на профилите: @ataderma и @estetics_dermatology

Съвети

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Д-р Снежана Атанасова и Доц. Д-р Дончо Етугов обсъждат опасните новообразувания по кожата”

Leave a Reply