Нов Wi-Fi смарт контакт от Tenda вече и в България

Feb 09, 2022 Няма коментари by
Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на SP9 smart Wi-Fi plug за българския пазар. Смарт контактът може да управлява умни устройства в дома през смартфон с помощта на приложението Tenda Beli.  
Наличното приложение предоставя пълен достъп до домашната мрежа и позволява лесно, бързо и сигурно отдалечено управление. С цел постигане на максимална енергоефективност може да се зададе предварителен график на захранване, като например изключване на осветлението в определен час, стартиране на кафемашината рано сутрин или включване на определени уреди в конкретен период от деня.
Потребителите могат да наблюдават и управляват консумацията на електроенергия в реално време, като освен това могат да виждат и данни за изминал период от време, което позволява ефективно планиране и намаляване на ненужната консумация.
SP9 е съвместим както с Alexa, така и с Google Assistant за лесен и бърз гласов контрол на свързаните устройства в дома в рамките на зоните на чуваемост. Функцията таймер може да изключва определени електроуреди в зададеното време, намалявайки потенциалните рискове, свързани с продължителната работа на устройства като нагреватели, зарядни и други подобни.
В случай на напускане на дома за по-продължителен период от време, може да бъде зададен “Away Mode”. В този случай смарт контактът ще активира и деактивира на произволен принцип свързаните осветителни тела, така че да изглежда сякаш сте вкъщи – дори когато не сте.
SP9 се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на крайна клиентска цена от 39 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период.
Gadgets, Top News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Нов Wi-Fi смарт контакт от Tenda вече и в България”

Leave a Reply