Какво свързва зумбата с ръченицата и хип хопа с хорото?

Apr 28, 2022 Няма коментари by

„Нестле за Живей Активно!“ кани столичани и гости на столицата сами да открият отговора в ритъма на активния начин на живот на 14 май 

 

Първото за годината издание на „Нестле за Живей активно! Танцувай с нас“ ще повиши градусите на 14 май в София. В мащабното предизвикателство ще се включат танцови школи, стрийт танцьори, кей поп групи, школи по народни танци, звездни спортисти – олимпийски медалисти като Йордан Йовчев и представители на златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, както и Невяна Владинова – втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, представители на шоу бизнеса и инфлуенсъри.

„За първи път в 17-годишната история на „Нестле за Живей активно!“ поставяме акцент върху танците. Целта ни е да провокираме повече хора да усетят лекотата от движението в ритъма на любимата си музика. Точно за това водещи школи от различни стилове танци ще демонстрират свободата, която изпитва човек, когато следва ритъма на сърцето си. Вярваме, че с тяхна помощ и дългогодишните ни партньори и подкрепата на Столична община, ще допринесем за това повече хора да възприемат танците като алтернатива на активния начин на живот и заедно ще се насладим на един активен и вдъхновяващ ден“, коментира Нели Ангелова, мениджър „Комуникации“ Нестле Югоизточен Пазар.

Алфредо Торес ще направи бърза загрявка за танците от 10.00 часа на 14-ти май от пешеходната част на булевард  „Витоша“, а след това заедно с желаещите ще продължи към Южния парк за официалния старт на танцовото предизвикателство.

Точно в 11.00 представители на ансамбъл „Филип Кутев“ ще открият инициативата с танцово и музикално изпълнение в централната част на Южния парк, алеята до фонтаните, откъм бул.„Витоша“.

Водещи танцови клубове от София ще премерят сили в демонстрационни състезания в различни стилове – от зумба, през кей поп и стрийт денс до народни танци като най-добрите от тях, вдъхновили най-голям брой участници, ще получат специалните награди на Нестле България. Предвидени са и много изненади и индивидуални награди за най-смелите и активни зрители, включили се в танците, както и участие в специално предизвикателство – „Най-дългата ръченица“.

За доброто настроение на всички са приготвени и специални изненади от любимите брандове на Нестле България, сред които Nescafe 3in1, Nescafe Dolce Gusto, KitKat, Purina, MAGGI и Нестле за По – здрави деца, а минералната вода Pirin Spring ще гарантира и добрата хидратация на всички танцуващи.

Идеята на тазгодишното издание на „Нестле Живей активно! Танцувай с нас!“ е да провокира, колкото може повече хора да открият танците като забавна и здравословна алтернатива да водят по-активен начин на живот и да се вдъхновят да включат танците в ежедневието си.

Танцуването е естествена физическа активност, която според експертите се нарежда непосредствено след ходенето. Танцувалното предизвикателство съвсем логично надгражда инициативата „Нестле за Живей активно!“, която през годините целенасочено промотира, превръщането на най-достъпните форми на движение в устойчив навик за българите. Освен здравословни, танците са и естествена форма на общуване, на свързване с другите и постигането на единен ритъм, както и достъпна форма за борба със стреса и освобождаване на положителната енергия в ежедневието.

Повече за инициативата „Нестле за Живей Активно

През годините „Нестле за Живей Активно“ излезе от рамките на кампания и се превърна в национално движение, даващо възможност на стотици хиляди българи да спортуват, да се движат и да се забавляват заедно с едни от най-обичаните спортни звезди на България. От 2006 г. досега инициативата достигна до 500 000 души, а над 170 партньори подкрепят посланието за ползите от активния начин на живот. 

Партньори на събитието са: Столична община, БГ радио, Дарик радио, 24 часа, Sportal.bg, Actualno.com, Iwoman.bg, Мениджър.News

Music, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Какво свързва зумбата с ръченицата и хип хопа с хорото?”

Leave a Reply