10 дни до второто издание на фестивала SOFIA METAL FEST

May 10, 2022 Няма коментари by

След 10 дни ще се проведе второто издание на фестивала SOFIA METAL FEST. Събитието ще се състои в събота на 14 май на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ, столичен колодрум в Борисова градина.

Тук може да видите видео-поканите, които звездите на фестивала отправят към феновете си:

MOONSPELL (Fernando Ribeiro): https://youtu.be/Fx1kDSPSjMw

DARK TRANQUILITY (Mikael Stanne): https://youtu.be/-yaED_daDaQ

ENSIFERUM (Petri Lindroos & Sami Hinkka ) https://youtube.com/shorts/fkS4zthfN5s

PYOGENESIS (Flo Schwarz ) https://youtube.com/shorts/k8F3_lRtvVg

На това издание на SOFIA METAL FEST ще видим страхотните MOONSPELL, DARK TRANQUILLITYENSIFERUMPYOGENESIS и родните GWENDYDD.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на  Orange, Office 1 SuperstoreUsit Coloursбензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay) и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон. Издадените билети важат без презаверка за новото място!

Предстои смяна на цената на билетите и оповестяване на допълнителна информация!

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Организатор на събитието е BGTSC. То ще се проведе съгласно изискванията на Столична община и Министерство на здравеопазването към дата 14 май 2022 година.

Music, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “10 дни до второто издание на фестивала SOFIA METAL FEST”

Leave a Reply