HBO пусна нов трейлър на „The Last of Us“

Dec 05, 2022 Няма коментари by

Зашеметяващият нов трейлър на „The Last of Us“ поставя връзката на Джоел и Ели в светлината на прожекторите. HBO най-после сподели дългоочакваното видео за поредицата си, която ще стартира на 15 януари.

С продължителност почти две минути и половина, клипът предлага най-добрия поглед към продукцията на Крейг Мейзин (Чернобил). А за тези, които може би са се притеснявали, че сериалът ще се доближи твърде много до Naughty Dog, той показва, че създателите на адаптацията не са се страхували да внесат нещо ново във франчайза.

За незапознатите с The Last of Us, трейлърът служи като преглед на историята от първата игра. В центъра на разказа са Джоел и Ели, изиграни от Педро Паскал и Бела Рамзи в предстоящия сериал на HBO.

Джоел трябва да ескортира Ели през пост-апокалиптична версия на САЩ с надеждата, че тя може да бъде ключът към защитата на това, което е останало от населението на света. След като гъбична инфекция превръща жертвите си в агресивни, подобни на зомбита същества, известни като Инфектираните.

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “HBO пусна нов трейлър на „The Last of Us“”

Leave a Reply