“Дъбец за пудра” ще събере любителите на техно и дъб музиката в столицата

Dec 08, 2022 Няма коментари by

Събитието ще се проведе на 11 декември в Топлоцентралата

 

Този декември любителите на хубавата техно и дъб музика могат да слушат своя стил на живо в Топлоцентралата, София.

“Заповядайте на музикално събиране под надслов “да си въобразим една снежна зима с пресен пухкав сняг”. Представяме си безкрайните снежни пространства и спокойствието на планината през спокойствието и дълбочината на дъб техното” – обръщат се към феновете организаторите от Дъбец.

Събитието ще започне на 11 декември от 18 часа. Програмата ще продължи до след полунощ и ще включва deep dubstep, dub techno, psy&ambient dub и др.

“Щом зимният вятър започне да духа и паднат първите снежинки, ви каним да се присъедините към нас за блажена аудио медитация, водена от звуците на дъб и техно. Плочите се въртят, заливат ни звуци, които успокояват умовете и подхранват душите ни. Елате за среща със силата на дъб ехото, която смирява ума и извисява настроението. Очакваме с нетърпение да ви отведем на това зимно пътешествие” – допълват още организаторите.

Музикалният стил техно и дъб се заражда в началото на 21 век в Лондон. Отличава се с акцент върху басовите звуци с ниска честота, разреден фонов брейкбийт и темпо 138-142 удара в минута. Този тип музика започва да се разпространява усилено в края на 2005 и началото на 2006 г., главно с помощта на интернет.

Повече информация за събитието има тук.

Music, Techno

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Дъбец за пудра” ще събере любителите на техно и дъб музиката в столицата”

Leave a Reply