Aniventure Comic Con се завръща през 2023

Jan 16, 2023 Няма коментари by

Най-мащабното събитие за поп култура у нас ще се проведе за първи път след 3-годишна пауза

 

Феновете на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата отново ще се съберат на едно място за магията на Aniventure Comic Con заедно със звезди от цял свят. Последното издание на фестивала през 2019 година събра рекордните над 25 000 души от всякакви възрасти. Най-цветното събитие в София ще се проведе на 8 и 9 юли в Интер Експо Център, а верните му почитатели вече могат да закупят своите билети.

Aniventure Comic Con няма да изневери на стила си и ще предложи оригинална програма и големи количества неподправено добро настроение. Феновете на азиатската култура ще се насладят на множество интересни панели, демонстрации, прожекции и лекции, а най-добрите геймъри у нас отново ще имат възможността да се състезават за големи награди.

Не на последно място в палитрата от забавления се нареждат традиционният и дългоочакван Cosplay конкурс, състезанието по K-pop, панелите с гостуващи актьори от любими касови продукции и щандовете на легендарни художници от света на комиксите. Залите на Интер Експо Център отново ще бъдат изпълнени с редица кътове за забавления, срещи с най-популярните инфлуенсъри и влогъри у нас, премиери на книги и още много.

Два дни, изпълнени с активности, знаменитости, забавления и усмивки – това е Anivenure Comic Con, който ни очаква през 2023 година на 8 и 9 юли. 

Очаквайте още новини скоро!

Първите 1000 билета са на ПРОМО ЦЕНА от 35 лева и дават достъп и двата дни на събитието. Те са вече в продажба на www.comiccon.bg, www.aniventure.net и в мрежата на Eventim.bg.

culture, Gaming, Manga, Slide, Top News, Комикс

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Aniventure Comic Con се завръща през 2023”

Leave a Reply